- 23 Haziran 2009
- 188
- 8
- 48
-
- Konu Sahibi ebruli1976
misafir gece 11 30 da kaktı 10 günlük bebeğim elimde boğuldu nazarmıydı bilemem faceye resimlerini attım hade çocuğum gene rahatsızlandı nazarmıydı gene bilemedim bu oğlanın yıldızı yükselsin artık yawwww allahım sen evlatlarımı zı koru hiç bi anneye babaya evlat acısı yaşatma
Ay kıyamam Allah'ım korusun inşallah bu evladınızı size bağışlar.Başınız sağolsun..
aaaa tesadüfün böylesi bende eşşek gözlü ve upuzun kirpiklilerdenim yani yüzümüzün %75i göz kikikikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİlkokul 1 e giderken annemle kuaföre gittik.Benim de gözlerim eşek modeli ve kirpiklerim upuzundur
ordaki kadınlar başıma toplandılar"allah hep sana mı verdi o kirpikleri biraz da bize verseydi ya gözlere bak kocman"dediler.Ben unutmuşum tabi
annem dedi ki bi maaşallah bile demediler dedi.
Ertesi gün gözlerim yanıyooo ve açılmadı çapaktan nasıl ağlıyorum ama açamıyorum gözlerimi dr a gittik bi açtı ki kan oturmuş resmen.
Enfeksiyon kapmış
Dr bile demişti o zaman kızım nazar etmişler gözlerine diye...
yıllar geçti hiç unutmam bu olayı..
canım nazar var vallahi eskiler boşuna dememişler mezarlıkta yatan bebek ve çocukların çoğu nazardan ölenler diye allahım korusun yarabbim evlat acısı yaşatmasın kimseye düşmanlarımıza bileselam canım
başlık dikkat çekici
tatlım nazara kimler inanır sorusunu duyduğumda hep derim ki Kuranda açık açık yazan bir şeye inanmamak gibi bir şey olabilir mi
peygamberimiz hz. MUhammede sav hitaben deniyor ki Kuranda: Resulüm seni gözleriyle devireceklerdi
görüyorsunuz ya nazarla ilgili ayet var
yanlış hatırlamıyorsam kalem suresinin son ayetleriydi
nazar için de okunan bir duadır, veinyekadüllezine diye başlar
ayrıca yıldız düşük vb şeyler hadislerde duymadığım için itibar etmem
ama hadislerde der ki efendimiz, insanların çoğu nazardan ölmüştür
başka bir hadiste der ki nazar insanı mezara, deveyi tencereye sokar
görüyorsunuz ya nazar var
zaten bilimsel olarak da insanın yaydığı negatif ve çok etki eden bir enerjidir
nazardan korunmak için kendinize ailenize çocuklarınıza nas, felak, ayetel kürsü, fatiha , ihlas surelerini okuyun ve nazar değecek diye düşünmeyin, pozitif olun
ayrıca size nazar değmesini istemediğiniz gibi siz de hoşunuza giden bir şey olduğunda maşallah deyin
bazen insan art niyetli olmasa da nazarı değebilir