nazara kimler inanıyo kızlarrr başınızdan geçen nazar değmiş halleriniz ilki benden

ebruli1976

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
188
8
48
:misafir gece 11 30 da kaktı 10 günlük bebeğim elimde boğuldu morardı biz çığlık çığlığa alıp gece 12 de acile gittik bebişim ölümden döndü(çok şükür) nazarmıydı bilemem faceye resimlerini attım hade çocuğum gene rahatsızlandı nazarmıydı gene bilemedim bu oğlanın yıldızı yükselsin artık yawwww allahım sen evlatlarımı zı koru hiç bi anneye babaya evlat acısı yaşatma :nazar::nazar::nazar:hadi kızlasıra sizde yıldızı düşük olanlar dökülsün bakalım kem gözleri çıkaralım böylece yazıp rahatlayalım tabikide gözleri olanlarında gözlerini çıkaralım1::KK52::KK36::emir_bebek::emir_bebek

Son düzenleme:
Ne zaman birisi güzelsin güzel olmuşsun dese ertesi güne 2 sivilce çıkar en az :KK31:

:emir_bebek::emir_bebek:misafir gece 11 30 da kaktı 10 günlük bebeğim elimde boğuldu nazarmıydı bilemem faceye resimlerini attım hade çocuğum gene rahatsızlandı nazarmıydı gene bilemedim bu oğlanın yıldızı yükselsin artık yawwww allahım sen evlatlarımı zı koru hiç bi anneye babaya evlat acısı yaşatma :nazar::nazar::nazar:

Ay kıyamam Allah'ım korusun inşallah bu evladınızı size bağışlar.Başınız sağolsun..

İlkokul 1 e giderken annemle kuaföre gittik.Benim de gözlerim eşek modeli ve kirpiklerim upuzundur:KK1:

ordaki kadınlar başıma toplandılar"allah hep sana mı verdi o kirpikleri biraz da bize verseydi ya gözlere bak kocman"dediler.Ben unutmuşum tabi
annem dedi ki bi maaşallah bile demediler dedi.

Ertesi gün gözlerim yanıyooo ve açılmadı çapaktan nasıl ağlıyorum ama açamıyorum gözlerimi dr a gittik bi açtı ki kan oturmuş resmen.
Enfeksiyon kapmış
Dr bile demişti o zaman kızım nazar etmişler gözlerine diye...

yıllar geçti hiç unutmam bu olayı..

İlkokul 1 e giderken annemle kuaföre gittik.Benim de gözlerim eşek modeli ve kirpiklerim upuzundur:KK1:

ordaki kadınlar başıma toplandılar"allah hep sana mı verdi o kirpikleri biraz da bize verseydi ya gözlere bak kocman"dediler.Ben unutmuşum tabi
annem dedi ki bi maaşallah bile demediler dedi.

Ertesi gün gözlerim yanıyooo ve açılmadı çapaktan nasıl ağlıyorum ama açamıyorum gözlerimi dr a gittik bi açtı ki kan oturmuş resmen.
Enfeksiyon kapmış
Dr bile demişti o zaman kızım nazar etmişler gözlerine diye...

yıllar geçti hiç unutmam bu olayı..
aaaa tesadüfün böylesi bende eşşek gözlü ve upuzun kirpiklilerdenim yani yüzümüzün %75i göz kikikikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK53:

bende kendı kendıne nazar edenlerdenım:KK1:

gecen sene halı yıkamadan halılarım geldı basmaya kıyamıyorum bembeyaz olmus ertesı sabah 1 bardak vısne suyu dokuldu.....resmen sınır krızı gecırıyordum:KK1:

2 hafta once yıne halılar geldı serdım hemen mısafır geldı anıden cocuklar basıyo ama ıcım gıttı normalde boyle huyum yoktur gozum halılarda halılarımı sevıyorum ondandır...neyse gıttıler camlar acıktı bırden bı ruzgar estı vazodakı cıcek hoop yere tam halının ortasına sıldım ama cıkmadı ve kaldırdım halıyı yerden bugun yaydım:KK1::KK1:

inanıyorum cok korkardım sevdiğimden ayrılmaktan ayrılıcağımızı hic düşünmezdim aklıma gelmezdi hic ama ayrıldık nazara geldiğimizi düşünüyorum hcbir sorunumuz yoktu .s

öncelıkle cok gecmış olsun....bende nazara cok ınanrım benımde soyle bır olay gectı başımdan...yenı evlıyım eve mısafır geldı benı baştan suzdu ben yenı evlıyım gıyınmışım suslenmışım tabı...kadın suzdu benı baştan cok guzelmış gelın dedı evden cıktı cıkmasıyla beraber yatak odamdakı aynam kırıldı elımdekı altın bıleklığım kırıldı ve fıskosum vardı ustundekı vazoyla bırlıkte kırıldı hala bıle tuylerım dıken dıken nazar anıden heryerden cıktı yanı şoka gırdım o an kalbım nasıl atıyo ağzımdan cıkıcak gıbıydı ve bunun gıbı cok olaylar var evlatlarımızı koruyalım uzerlerıne okuyalım allah bızı korusun bu tur ınsanlardan...

selam canım
başlık dikkat çekici
tatlım nazara kimler inanır sorusunu duyduğumda hep derim ki Kuranda açık açık yazan bir şeye inanmamak gibi bir şey olabilir mi
peygamberimiz hz. MUhammede sav hitaben deniyor ki Kuranda: Resulüm seni gözleriyle devireceklerdi
görüyorsunuz ya nazarla ilgili ayet var
yanlış hatırlamıyorsam kalem suresinin son ayetleriydi
nazar için de okunan bir duadır, veinyekadüllezine diye başlar
ayrıca yıldız düşük vb şeyler hadislerde duymadığım için itibar etmem
ama hadislerde der ki efendimiz, insanların çoğu nazardan ölmüştür
başka bir hadiste der ki nazar insanı mezara, deveyi tencereye sokar
görüyorsunuz ya nazar var
zaten bilimsel olarak da insanın yaydığı negatif ve çok etki eden bir enerjidir
nazardan korunmak için kendinize ailenize çocuklarınıza nas, felak, ayetel kürsü, fatiha , ihlas surelerini okuyun ve nazar değecek diye düşünmeyin, pozitif olun
ayrıca size nazar değmesini istemediğiniz gibi siz de hoşunuza giden bir şey olduğunda maşallah deyin
bazen insan art niyetli olmasa da nazarı değebilir

Son düzenleme:
16 yasindaydim ailece tanidigimiz bi yenge vardi birgun karneler alindigi aksami bizdelerdeyti tabi haberi oldu aaa sen o kadar caliskan miydin bizim kiz bile bu kadar degil demisti ertesi gun sabahi kizartma yapmak istedim herzaman yaptigim gibi yuzumu kaynar yag patlati bildigniz patlaadiii hamur kizartmaydi , sonradan babam anlatti mutfakda ta taban bile yag olmuss, hastenede nazar duasi okumustu uveyannem gozleri yasarmadan esnemedn okuyamadi ....tabi 1 yil tedavi side cabasi :KK43::KK43: allahdan leke kalmadi..... arkdasima gidiyorum birgun bir oglanla goz goze geldim , ayni oglan arkadasimin sevgilisinin arkadasi cikti ve dedi seni gordugumde gozleri ne kadar guzel bir kiz dediim diye , manyakk o zamandan sonra gozlerimde intihap cikti , yillarca gittigim ayni kuafor vardi, ogunde bi bayan vardi saclarima bakarak iltifat etti felan neyse yine boya yapilcakti yaandi saclarim belime kadardi ayyy nee aglamamistimmm o zamanlar nazar dememistim aklima bile gelmemisti birgun boyle anlatirken arkadasim nazar bunlar dedii artik hersey gitti insallah daha nazar degmez:S dahasi da varda icim karardiii :S

selam canım
başlık dikkat çekici
tatlım nazara kimler inanır sorusunu duyduğumda hep derim ki Kuranda açık açık yazan bir şeye inanmamak gibi bir şey olabilir mi
peygamberimiz hz. MUhammede sav hitaben deniyor ki Kuranda: Resulüm seni gözleriyle devireceklerdi
görüyorsunuz ya nazarla ilgili ayet var
yanlış hatırlamıyorsam kalem suresinin son ayetleriydi
nazar için de okunan bir duadır, veinyekadüllezine diye başlar
ayrıca yıldız düşük vb şeyler hadislerde duymadığım için itibar etmem
ama hadislerde der ki efendimiz, insanların çoğu nazardan ölmüştür
başka bir hadiste der ki nazar insanı mezara, deveyi tencereye sokar
görüyorsunuz ya nazar var
zaten bilimsel olarak da insanın yaydığı negatif ve çok etki eden bir enerjidir
nazardan korunmak için kendinize ailenize çocuklarınıza nas, felak, ayetel kürsü, fatiha , ihlas surelerini okuyun ve nazar değecek diye düşünmeyin, pozitif olun
ayrıca size nazar değmesini istemediğiniz gibi siz de hoşunuza giden bir şey olduğunda maşallah deyin
bazen insan art niyetli olmasa da nazarı değebilir
canım nazar var vallahi eskiler boşuna dememişler mezarlıkta yatan bebek ve çocukların çoğu nazardan ölenler diye allahım korusun yarabbim evlat acısı yaşatmasın kimseye düşmanlarımıza bile :KK47:

X