arkadaşlar bebeğim uyuyamıyor tam uyutuyorum beş dakika geçmeden on parmağınıda açarak yerinden sıçrıyor normalde çok neşeli hiçbir sağlık problemi yok çok şükür ama uyku çok sıkıntı işin garip tarafı geçen memlekete gittik babannem öyle yerinden sıçrayınca okudu falan çocuk öyle bi rahat uyuduki üç gün boyunca uyanıyor emip bi iki saat ayakta kalıp beni hiç uğraştırmadan uykuya dalıyodu geldik yine aynı düzen ben kendim Kuranı kerimden okumadık dua ayet bırakmadım nerdeyse nazara karşı sökmedi Efendimizin okuduğu duaları araştırdım onları okuyorum eşim okuyor yok olmuyo uyumuyor uyuyamadıkça hırçınlaşıyo ağlıyo kucaktan inmiyor ben babasının sevgi nazarı olduğunu düşünüyorum çünkü üç gün boyunca babayı görmemişti çok rahat uyuyordu şimdi olmuyor ne yapıyorsak gün boyu bi bebek hiç uyumazmı ya? ama kılıç kınını kesmezmiş kendi okuduklarımız bi türlü fayda etmiyor .nazar konusunda bilgisi olan varmı kendimzin yapması gerekenler ne ?çünkü başka bir sebep yok uyumaması için yardım lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları Nazar:(
- Konu Sahibi Fittek
- Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bazen kendi bebeğini kendin bile severken nazar edebilirsin.kötü niyetli olduğundan değildir bu tabiki..sevgi nazarı :)ama felak ve nas surelerini oku ona sürekli.ayrıca nazar duasıda var.selavatları okuyup okurkende bebeğini sıvazlarsan allahın izni ile nazardan yana bir sıkıntın olmaz..
ben okuyunca olmuyor diye şartlandırma kendini bence.arkadaşın dediği gibi uzaktan da olsa okusunlar tesiri olur.ben de gebeyim 1.5 ayım falan var hiç ağrım ödemim şişim vs yok bende.geçen anneme söyledim ay akşamına ağrıdan ölüyodum ya bide bi esneme çok kötü oldum hemen başladım okumaya Allaha şükür bişey kalmadı nefes alamıyordum.bidaha annemde olsa tövbe kimseye bişey söylemiycam.Allahın izniyle kızım doğunca da onun hakkında kimseye bişey anlatmıycam bana ders oldu
- 22 Kasım 2007
- 51
- 11
- 88
- 42
arkadaşlar bebeğim uyuyamıyor tam uyutuyorum beş dakika geçmeden on parmağınıda açarak yerinden sıçrıyor normalde çok neşeli hiçbir sağlık problemi yok çok şükür ama uyku çok sıkıntı işin garip tarafı geçen memlekete gittik babannem öyle yerinden sıçrayınca okudu falan çocuk öyle bi rahat uyuduki üç gün boyunca uyanıyor emip bi iki saat ayakta kalıp beni hiç uğraştırmadan uykuya dalıyodu geldik yine aynı düzen ben kendim Kuranı kerimden okumadık dua ayet bırakmadım nerdeyse nazara karşı sökmedi Efendimizin okuduğu duaları araştırdım onları okuyorum eşim okuyor yok olmuyo uyumuyor uyuyamadıkça hırçınlaşıyo ağlıyo kucaktan inmiyor ben babasının sevgi nazarı olduğunu düşünüyorum çünkü üç gün boyunca babayı görmemişti çok rahat uyuyordu şimdi olmuyor ne yapıyorsak gün boyu bi bebek hiç uyumazmı ya? ama kılıç kınını kesmezmiş kendi okuduklarımız bi türlü fayda etmiyor .nazar konusunda bilgisi olan varmı kendimzin yapması gerekenler ne ?çünkü başka bir sebep yok uyumaması için yardım lütfen
Arkadasim bebeklerde sicrama yani moro refleksi cok normal bir durumdur,bazi bebeklerde cok olur,8-9 ayliga kadar surebilirmis,netten moro refleksi diye arat ve oku,uykusuna bisey diyemeyecegim,allah yardimcin olsun,nazara bende cok inanirim,bir ortama girdigimde mutlaka nas felak ve ayetel kursiyi okurum,sen ve babasi da severken masallah suphanallah bebegimize diyerek sevin,allah tum bebekleri korusun insallah..