• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Nazar Boncugunun nazardan koruduguna inanırmısınız ?

Nazar Boncugunun nazardan koruduguna inanırmısınız ?

• Ankete Katılan
    51
aslaaa bi boncukmu koruyacak bizi.o zaman boncuk takan hiç kimseye nazar değmezdi.dua daha makbul benim için..

evet inanıyorum hemde nazar boncuğunu seviyorum

şamanizm kökenli bir gelenekmiş nazar boncuğu ben inanmam ama hoşuma gidiyor nazar boncukları süs olarak

nazara inanıyorum..dualarımıda okuyorum Allah kabul etsin:Saruboceq:
boncuğumuda takıyorum.kızımada takıyorum.evimde de asılı:asigim:

nazara inanırım ama boncuğun koruyuculuğu yok çok saçma en garanti korunma duadır.:Saruboceq:a.ssüs olarakta sevmem boncuğunu:dilcikar:

düsüp kirilinca kendini bile koruyamayan boncuk beni nasil korusun :olmaz:

nazara en etkili sey duadir. okursun, Allah korur sengözlerimebaksanab

nazar dinimizde var bu değiştirilemez bişiy.
ama nazar boncuğunu hurefe olark görüyorum...
sadece dekor amaçlı yada aksesuarlarda seviyorum ama nazardan koruduğuna inanmıyorum...

banada çok saçma eliyoo doğrusu vi arkadaşında dediği gibi düşünce kırılan boncuk beni mi korucak allasen :olmaz:

aksesuar olarak kullanabilirim ama koruduğuna kesinlikle inanmıyorumm

dualarımızı mutlaka eksik etmemeliyiz ama
evimize ve yanımızda da olmalı bence:)

fakat korurmu bunu bilmiyorum

nazar tabi ki vardır ama nazardan bizi boncuk koruyamaz.

zaten nazar boncuğunun amacı da kişiyi direk nazardan koruması değil, nazarla bakan gözlerin ilgisini sizden uzak tutması. şöyle ki kişi size nazarla bakacakken nazar boncuğuna gözü ilişsin ve o kötü bakış sizden kaysın diye takılır nazar boncuğu..

nazar boncuğu güzel bir aksesuar olarak kullanılabilir ama korumasına medet umulacak bir şey de değil bence...

Iıh inanmıyorum...zatende öyle bişey yok......
Allah tan başka hiç bişeydende medet ummayanlardanım.....

Back