• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nazar boncuğu yapmak için...

ayseova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
337
2
96
42
Edirne
kızlar ya bende taktım nazar boncuğu yapcam ama...
lacivert ojem yok..
bu akşam iş çıkışı bi yere baktım ama kararsız kaldım..siz hangi renkleri kullanarak yapıyosunuz nazar boncugunuzu??

yaa bittim ben buna ama her parmakta ikişer tane hoş olmamş bence.bi parmak bi tane yeterdi..o en üste sürdüğü rengin adı ne kızlar?

ben de bu videoyu izleyip yapmaya karar verdim :)ama o lacivert ve acık maviyi bulamadım bugun
acaba adları ve numaraları kaç o ojelerin..

lacivert: pastel 23 numara
acik mavi: beyaz oje al icine bikac damla pastel 23 dok karistir istedigin rengi tutturana kadar

bi parmakta bi tane icin:

25.jpg

lacivert: pastel 23 numara
acik mavi: beyaz oje al icine bikac damla pastel 23 dok karistir istedigin rengi tutturana kadar

ya canım çokçok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
gerçekten çok sevindim şimdi
beyaz oje de bildiğimiz kireç beyazı mı?
değişik renklerle pek aram yoktur o yüzden bilemedim nasıl lacivert..
karışım yapmak ise hiç aklıma gelmemişti...

evet canim bildigimiz kirec beyazi
bir damla damlat, fircayla karistir, kartona surup dene cunku kagit emer ve yaniltir.
damla damla ekleyerek istedigin acik rengi elde edebilirsin. benim cogu ojem karisimdir

evet canim bildigimiz kirec beyazi
bir damla damlat, fircayla karistir, kartona surup dene cunku kagit emer ve yaniltir.
damla damla ekleyerek istedigin acik rengi elde edebilirsin. benim cogu ojem karisimdir

sağol canım tekrar..
bugün de baktım pastel satan yer bulamadım burda..artık tekirdağa gidince ordan alırım:)
bu arada seni yakından takip eder oldum 1 aydır...
oje fotolarını görmüştüm bi yerde..
altta blog adını tutturana kadar google da bayağı uğraşmıştım:)
geçenlerde baktım yazmışsın bi yere...

benim de sevmediğim ojelerim var karıştırıp bakayım bakalım birbirlerine
neler çıkcak:)

Son düzenleme:
Back