• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nazal kemik görünmemesi

NOLACAK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Kızlar merhaba dün detaylı ultrasona gittim her şey çok şükür yolunda sadece nazal kemiği doktorum göremedi ense kalınlığı vs normal , bu konu beni çok endişelendirdi daha önce böyle bi deneyimi olan oldu mu

İlk çocuğum için böyle denilmişti devlet hastanesinde bizde çok endişelenmiş ve korkmuştuk devletten çıkar çıkmaz özel hastaneye gitmiştim oradaki doktor da böyle Bi şeyin olmadığını detaylı göstererek anlatmıştı neredeyse her yerini göstererek.

İlk çocuğum için böyle denilmişti devlet hastanesinde bizde çok endişelenmiş ve korkmuştuk devletten çıkar çıkmaz özel hastaneye gitmiştim oradaki doktor da böyle Bi şeyin olmadığını detaylı göstererek anlatmıştı neredeyse her yerini göstererek.
Yorumunuz için teşekkür ederim bana özel kliniktte bunu söylediler o yüzden çok endişelendim

Fetal DNA yaptirmismiydiniz ? İkili üçlü testleriniz nasıl geldi?

Fetal DNA yaptirmismiydiniz ? İkili üçlü testleriniz nasıl geldi?
hayır yaptırmadım aldırmayı düşünmediğim için gerekli görmedim açıkcası 2li taramam temiz çıktı 3lüye doktorum gerekli görmedi bu gittiğim özel klinikteki doktorum önerdi fetal dna ama %95 de bu bebek sağlıklı siz bilirsiniz dedi acaba yanılma payı bırakmak istemiş olabilir mi diye düşünüyorum çünkü ense kalınlığı ve diğer bütün organları normal çıktı.

Bence bir başka doktor daha görsün perinatolog olursa iyi olur.usg görüntülerinde yanılma payı illa oluyor.stres yapmayın

Yorumunuz için teşekkür ederim bana özel kliniktte bunu söylediler o yüzden çok endişelendim
Rica ederim. Allahın izniyle sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallah.

hayır yaptırmadım aldırmayı düşünmediğim için gerekli görmedim açıkcası 2li taramam temiz çıktı 3lüye doktorum gerekli görmedi bu gittiğim özel klinikteki doktorum önerdi fetal dna ama %95 de bu bebek sağlıklı siz bilirsiniz dedi acaba yanılma payı bırakmak istemiş olabilir mi diye düşünüyorum çünkü ense kalınlığı ve diğer bütün organları normal çıktı.
Bu videoyu mutlaka izleyin. Bu testler aldırma kararı için yapılmıyor sadece.

Back
X