• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Naz Elmas'ın saç rengini evde tutturabilirmiyiz?

btl14

HUZUR....
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
1.074
158
123
Bursa
$nazelmasnp86da.jpg çok tatlı bir renk kızlar.. :21:benim saçlarımın dipleri şuan kızıl gibi tuhaf bişey..altlarıda yeşil gibi..yani anlıcağınız berbat bi durumdayım..bende röfle vardı üzerine sırasıyla koyu kumral çikolata kahve ve açık kumral boyadım..böyle iğrenç bişey oldu..bu rengi elde etmek istiyorum..evde hangi boyalarla elde edebilirim..yoksa kuaföre gitmek şart mı?

bende gizemli kahve derim benim favori rengimdir sürekli aynı rengi kullandığın zamanda ta oturuyo ve harika oluyo.... ama ne yazıkki artık boyayamıyorum :(

Bronz kahve ya da gizemli kahve dene derim...

bronz kahve ve karamel boya alıp kuaförüme gittim bana bronz kahve koyu olur bu renk olmaz diyerek açık kumral gibi bişey boyama çalıştı..sonuç olmadı tabiki..bende bronz kahve olur diye tahmin etmiştim..koyu olmaz dimi..?

bende gizemli kahve derim benim favori rengimdir sürekli aynı rengi kullandığın zamanda ta oturuyo ve harika oluyo.... ama ne yazıkki artık boyayamıyorum :(

neden boyayamıorsun cnm? gizemli kahveyi hiç düşünmemiştim bu renk için..tavsiyen için saol tatlım

saçlarının resmini görmeden çok sağlıklı yorum bekleme cnm ama resimdeki renk açık kumralın 8.0 içine çok az açık karamel karıştırılmış yumuşak bir renk :7:

saçlarının resmini görmeden çok sağlıklı yorum bekleme cnm ama resimdeki renk açık kumralın 8.0 içine çok az açık karamel karıştırılmış yumuşak bir renk :7:

cnm saç rengimi ilk konu açtığımda anlattım altları braz koyu üsteleri daha açık..berbat bi durumda yani..dediğin gibi yapsam bu renki ilk etapta elde edebilirmiyim? arkadaşlar bronz kahve ve gizemli kahve falan dediler..onlarıda karıştırsam çok mu karman çurman olur :52:

bu renk için bronz kahvede gizemli kahvede koyu olur cnm ama resimle saçının halini görmeden neyin nasıl tutucağını bilemeyiz ne desek boş :13:

saçın hiç de berbat değil cnm çok güzel altı üstü aynı renk öyle alacalıkta yok biraz koyu sadece

cnm resimde altı üstü aynı renk gibi çıkıo tam renk halini tutturamadım üstler daha kızıl altlarda yeşillikler var şimdi dediğin gibi yapsam açık kumralın içine karamel karıştırsam bu sonucu elde edebilirmiyim..karamel açık karamel mi olsun bide hangi markayı kullanmalıyım?

şimdi senin zemin koyu açık kumralla açık karameli karıştırsan o resimdekinden bir ton koyu olur ancak 2. boyamana o rengi bulur saçın uzunsa 2 kutu açık kumral al içine yarım kutuda açık karamel karıştır çünkü karameli yoğun değil cnm :7: palette deluxe açık kumral palette natural açık karamel :7:

cnm açık karamel bulamadım
ıgora:8.0 açık kumral
exicolor:8.7 karamel
exicolor:7.7 kapuçino
exicolor:9.1 küllü sarım var elimde
ozaman karamel ve açık kumralı karıştırıorum cnm yardımların için çok çok saol tatlım :16:

Eki Görüntüle 204879 çok tatlı bir renk kızlar.. :21:benim saçlarımın dipleri şuan kızıl gibi tuhaf bişey..altlarıda yeşil gibi..yani anlıcağınız berbat bi durumdayım..bende röfle vardı üzerine sırasıyla koyu kumral çikolata kahve ve açık kumral boyadım..böyle iğrenç bişey oldu..bu rengi elde etmek istiyorum..evde hangi boyalarla elde edebilirim..yoksa kuaföre gitmek şart mı?

merhaba canım, ben daha bikaç saat önce bu renge boyattım kuaförde.kuaförüm 7/0, 7/1 ve 7/7 yi karıştırdı,hangi marka kullandığını bilmiyorum ama numaralar işine yararsa diye söyleyim dedim.

merhaba canım, ben daha bikaç saat önce bu renge boyattım kuaförde.kuaförüm 7/0, 7/1 ve 7/7 yi karıştırdı,hangi marka kullandığını bilmiyorum ama numaralar işine yararsa diye söyleyim dedim.

çok saol cnm bir ay sonra nişanım var o renk tonlarında bişey boyatıcm yine..gerçekten çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

Back