• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Naz elmas'ın saç rengi

krometerapi

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
245
17
643
İstanbul
$nefesdizisiresim10.jpg $akos karamel.jpg $nefesdizisiresim19.jpg

Arkadaşlar bu renk ile iligli bir konuda daha var evet farkındayım ama sonuç alan hıc kımse yorum yapmamıs konuya. Suan saclarım turuncu ama akmıs durumda yanı taban rengım acık bu rengı rahatlıkla tutturabılırmısım gıbı gelıyor. ama ne rengın adını bılıyorum ne de boyasını bana bu rengı bırebır yakalayan ve kullanan arkadaslar yardımcı olabılır mı? cok sevdım rengı kesın kararım bu renk kendım boyamak ıstıyorum kuaforde cok zaman gıdıyor yardımcı olursanız bana cok sevınıcem gercekten...

loreal 6.41 olabilir mi .loreailin profesyonel ürünlerinde var bu renk. ben kullanıyorum yani kuaförüm boyuyor ama artık e-kuafor diye bir site buldum ordan getirtip ben kendim boyamak istiyorum çünkü kuaförde çok pahalı oluyor bu iş. birde kaşlarımın rengini açmam lazım nasıl bilen var mı ?kuaförüm kaşboyasıyla boyuyodu kaşımı ama hangi renkti bilmiyorum. deviriktisat devri :82:

loreal 6.41 olabilir mi .loreailin profesyonel ürünlerinde var bu renk. ben kullanıyorum yani kuaförüm boyuyor ama artık e-kuafor diye bir site buldum ordan getirtip ben kendim boyamak istiyorum çünkü kuaförde çok pahalı oluyor bu iş. birde kaşlarımın rengini açmam lazım nasıl bilen var mı ?kuaförüm kaşboyasıyla boyuyodu kaşımı ama hangi renkti bilmiyorum. deviriktisat devri :82:

aaa!! süpersin yaa 6.41 cok cok yakın bu renge olabılır bence.
Kuaforun soylemezmı sana acaba ne kullandıgını rıca etsen yada renk olarak ne dıyor sacının rengıne? Soyledıgın sıteye bende bakacagım sımdı. kas boyası dıye bısey bılmıyorum ama bı donem boyadım bende cok abartmamak sartıyla hafıf rengını kırabılırsın onuda sac boyasıyla yapabılırsın bence.

koleston her zaman koyu oluyor dıyorlar acaba ona goremı bakmalıyım bende? yanı bu rengın acık bı tonuna?

ya mutlaka forumda vardır bu rengı kullanan bırılerı yazsalar neyle boyadıklarını ne guzel olurdu :50:

bu renk farkındaysan tatlım her karede degisik gorunmus..acık gorunmesinin nedeni spotlar orda bir cok spot ısıgı var cekim yerinde ve cok farklı gosterebiliyor rengi..naz elması yolda gormustum aksam ustu saatleri zaten cok acık bir ton degildi.kolestonu cok tutmassan sacında istedigin sonucu alırsın die dusunuyorum icinde bakırlık olan kahve rengini bir arkadasım kullanıyor nazınkine benziyor ama profesyonel bir yardım alman riski azaltır sanki :)

$SP_A0455.jpg

ben dün boyattım bu renge 2 senedirbu rengi kullanıyorum dün kuaföre 130 tl ödedim boyama+ kesim çok içime oturdu. kuaförüm rengin tarçın kahvesi olduğunu söyledi tam rengi ne bilmiyorum loreal profesyonel ürünlerini kullanıyo tam rengini öğrenip artık kendim boyamak istiyorum resmi ışığın altında çektim ama tam net çıkmamış

Canim ortadaki resmin üzerine fareyi biraz uzun tut akos karamel yaziyor. Googledan baktim akos karamele, bu renge cok benzeyen bir renk. Umarim isine yarar. :8:

Sac modeline de, rengine de bayildim. Örgüsü cok hos olmus. Uzasa da böyle örsem sacimi. :69:

Akos u daha once hıc duymadım, ıyı bır boyamı acaba? sacımı yıpratmasın :44:
Evet bende baktım sımdı benzıyo bayabı.

Arkadaslar hepınız cok sagolun...

Eki Görüntüle 140580

ben dün boyattım bu renge 2 senedirbu rengi kullanıyorum dün kuaföre 130 tl ödedim boyama+ kesim çok içime oturdu. kuaförüm rengin tarçın kahvesi olduğunu söyledi tam rengi ne bilmiyorum loreal profesyonel ürünlerini kullanıyo tam rengini öğrenip artık kendim boyamak istiyorum resmi ışığın altında çektim ama tam net çıkmamış

canım bu sankı nazın sacıyla aynı degıl belkı ısıktan kaynaklanıyor nazın sacında daha bı bakırlık var gıbı

130 tl cokmus gercekten gecmıs olsun :/

Son düzenleme:
Palettenin acik karameli:

Benziyor bence. Zaten boyandigi zaman kutudaki kadar parlak ve acik olmaz. Naz'in rengine daha cok benzer diye düsünüyorum.

Back