Naz ELMAS__

açelya elmas bunun ablasımıymış benzemiyolar birbirlerine bi ara kanserdi atlattı oda çok sevimli ama nas ablasından daha güzel ama ben nasıda beğenmiyorumkaydirigubbakcemile3

ay işte en sinir olduğum isim... çok çok yapmacık biri, itici bir gülüşü var ve dudakları amip canlısı gibi oradan oraya hareket ediyor. son derece sıradan bir kız...

göz altı torbaları haricinde güzel kız bence

itici,çirkin,yapmacık...oyunucluk desen yanından geçmiyo...beğenen vardır tabi ki ama ben hiççç beğenmiyorumm....

hiç beğenmiyorum bu kızı hiç güzel değil bence bir tek dudakları dolgun ve güzel... hele konuşma tarzı beni deli ediyo çok yapmacık geliyo bana...

bu kızın bayıldıgım tek seyi sacları.... ne renk olursa olsun sacları süper... ama cok itici bi gülüşü ve konusması var..

Çok yapmacık geliyor bana ağzı,mimikleri, gülüşü ayrıca itici. Yalnız güzel kız.

Naz elmasın eskiden çok kilolu olduğunu biliyormuydunuz.nasıl bu kadar inceldi acaba?

Çok farklı bi güzelliği var bence..
Bi de saç rengi tenine çok yakışıyo.

ben hiç beğenmiyorum bi arkadaşım bunu bana benzetmişti ilk dizisi başladığı zamnlar özcan denizlemi neydi kan çıkıcaktı az daha kaydirigubbakcemile

kırmızı elbiseli halindeki sac rengine bu ay sonu saclarimi boyatacagim.
cok hosuma gidiyor ne zamandir..

Ben beğeniyorum, dün akşam dizisine baktım biraz, saç rengi muhteşem olmuş çok yakışmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…