Naz ELMAS__

arkadaşlar naz elmasın ustura kemal dizisindeki saç rengi nedir acaba bilen varmı açık kumral bakırmı?

Nazolabial bölgesi belirginleşti ,göz altları mor ve gayet yorgun .
Bu demek değil ki çirkin bu kız :) aksine gayet güzel ama eski çıtır dönemleri geride kaldı .

timthumb.php

Son düzenleme:
Ben yüzünün toplu halini daha çok beğeniyorum.Daha da sevimli oluyor.Haziran Gecesinin ilk başlarındaki o tüy siklet halini hiç beğenmezdim zaten.Tombik daha güzel=)

Gerçekten güzel bir yüz diye buna derim, çıkan nasobialleri bile bunu engelleyemiyor, oynama konusunda ise tiyatro sahnesinde iyi olabilir, ekrana yakışmıyordur belki, belki yüzlerce kişinin değil çok daha fazla kişinin seyretmesi baskı oluyordur üstünde, konservatuarı hiç oynayamayan birine bitirteceklerini sanmıyorum o kadar da değil, tiyatro sahnesinde görmek isterim, bir de şu nasobiallerini halletse daha çok hoşuma gidicek, çok sigara içmekten ve diyetten diye düşünüyorum, uzun süren diyetleri vardı hatırladığım kadarıyla

eee yaş 30 olunca kendine iyi bakması lazım, diyetlerle besinsiz kaldığını ve çok sigaranın sebep olduğunu düşünüyorum, bir de türk halkına hali tavrı itici geliyor, kendini ekrandan ifade etmek zor olabilir, güzellik kesinlikle objektif olarak gerçekten var

Son düzenleme:
çok çok çok güzel bir kadın. oyunculuğu kötü olması kendisini çirkin yapmıyor. benim için ünlüler içinde başı çeker. beren saatin türkiye'nin en güzel kadını seçilmesinden sonra naz elmasın beğenilmemesini anlıyorum. :31:

Neolmuş bu kadına aman Allahım ..
Haziran Gecesin de ne kadar güzeldi,bakmaya doyamazdım.
Kılo almış,yüzü bozulmuş..
Acilen kendisini diyete ve bakıma vermeli..

Diyorum ya hiç güzel yaşlanmadı, hiç bakmadı kendine, ama bu saatten sonra dönüşü yok diye birşey yok, geri dönüşü var, iyi bir dermatolog o nazobilleri halleder, gözkapaklarını da halleder, azcık içkiden sigaradan uzak dursa, o anlattığı gibi sık sık katı rejimlere girmese hiç gerek kalmazdı bu kadar erken bunlara, böyle bile harika tabi o ayrı :)

Naz Elması kadıköyde çok sık görüyorum burda bi mağazadan devamlı alışveriş yapar ciddi anlamda çirkin ve günlük kıyafetleri çok rüküş,,,makyajsız yüzüne bakmazsınız o kadar diyorum size =) fiziğine lafım yok ...

estetik yaptırmamak uğruna tedavi bile olmuyor, giyimi zaten hiç çok güzel olmadı ya kendisi ya image makerı işleri batırıyor, nasobialler ve düşen gözkapaklarına acilen çözüm bulmalı

Back