Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sütümü arttırmak için denemediğim şey kalmadı.sonuç...hiç biri işe yaramadı.naturpy mılk tea harıka bı urun .bebegım 2 aylık 3 haftadır mamayı kestım.kılo alımı ıyı.gunde 4 x 4 adet içiyorum. yatarken de 1 tane vıtamalt veya promalt ile de takvıye onerırım.
Teşekkür ederim arkadaşlar. 1 haftadır arkadaşımla kullanıyoruz süt artışının yanısıra bebeklerimiz de gaz sancısı da kesildi valla aile boyu sakinleştik içinde melisa-papatya da varmış.
Ben de aldım bu çaydan ama suya karıştırdıkran sonra içinde parçalar kalıyor, bir de kimyon diye tahmin ettiğim sarı bir çökelti bardağın dibine çöküyor. Sizde de böyle mi yoksa benim aldığım paket mi sorunlu acaba?
Naturpy Milk Tea içindeki bitkilerin doğal yapıları bozulmadan içinde olduğundan. Aldığımız kutunun üst kapağında da yazıyor
Ben de aldım bu çaydan ama suya karıştırdıkran sonra içinde parçalar kalıyor, bir de kimyon diye tahmin ettiğim sarı bir çökelti bardağın dibine çöküyor. Sizde de böyle mi yoksa benim aldığım paket mi sorunlu acaba?
Tadı iğrençinş. Bi faydası olur. Yorumlara bakarak aldım.humanayı kullanıyordum. Bazıları sulu yapıyor sütü diyince şaşırdım. Çünkü sütüm cidden suluydu. Bunda bakalım nasıl olacak
Hatıce hanım urunu ben yenı aldım gaz için ıyı gelıyo demısınız gercekten gelıyor mu benımkı 3 aylık kolık mıı bılmıyorum artık ama gece bellı bır saatlerdee baslıyo vee susturamıyoruz gunduzz desen hep ayaklarını cekıyo kıpkırmızı ne kullandıysak faydaa etmedı kullanmadıgım gaz ılacı kalmadı gotmedıgım doltor kalmadı
Hatıce hanım urunu ben yenı aldım gaz için ıyı gelıyo demısınız gercekten gelıyor mu benımkı 3 aylık kolık mıı bılmıyorum artık ama gece bellı bır saatlerdee baslıyo vee susturamıyoruz gunduzz desen hep ayaklarını cekıyo kıpkırmızı ne kullandıysak faydaa etmedı kullanmadıgım gaz ılacı kalmadı gotmedıgım doltor kalmadı