Saç Rengi ve Saç Boyama Natürel Hale Dönüşş.. (:

AyLeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
İstanbul
Merhabaa... (:
Saçımıı koyultmaya karar verdim malumm kış geldii.. Ve dip bakımı cok zor geliyor acıkcasıı hic ugrasasım yok hem daha dogal bi görünüm istiyorum.. Ama nası olur bilmiyorum ..

Fotografta gördügünüz su anki rengim.. Fındık kabugu gibi turuncu degil aslında burda günes vurmus ama günes vurunca böyle gözüküyor tabi.. ama normalde tatlı koyu sarıyla kumral arası bisey ..

Yapmak istedigim renklerse ;

Ayrıca cokk beyaz tenliyim o yüzden çikolata kahve gibi kızıl parlayan kahve tonları pek düşünmüyorum..

Diger bi konuda yüzümm oval saçlarımsa kahkül ve gördügünz gibi küt.. simdi daha uzun saclarım.. Yüzümü daha yvrlk göstermek icin önlere kat mı versem diye düsünüyorum.. Yada kahkül yerine percem ? Fikirlerinizi bekliyorumm.. =))

Budaa akşamm karanlıktaa gözükenn rengi

Son düzenleme:
cnm sımdıkı sac rengın gayet hoş model olrakda kut kestırıp duz kahkul yaparsan yuzunu guzel gosterır

Zaten öyle cnm saç modeLim..

Ama renk oLarakk dedigim gibi kahve yapmak istiyorum ..

hımm kahve tonları onceden denemısmıydın cnm baya koyu kahvemı dusunuyorsun

Fotograflarda gördügün renkler işte .

Gösterdiğin renkler hoş gerçekten ama şuanki renginden dönmek zor olmazmı açtırmak zorundasın sanırım..Ama yakışır..

Yokk kuaförüm ock iyi saoLsunn =))

Ama hangi tonuu karar veremedim işte.. ?

Ben alttakini daha çok beğendim:)

cnm bence koyu kumral yapabilirsin palette nin o rengi çok hoş duruyo ben denedim güzel oldu benimde saçlarım açıktı ama çok bekletme hatta ben saçlarım uzun olduğu için palette küllü kumral ve koyu kumralı karıştırıp öyle boyamıştım güzel olmuştu

bence çikolata kahve arası düşün yüzüne çok güzel gider şöyle bir düşündümde ama resimler arasından 1 olgun ggösterir alttaki daha güzel olur

en alttaki renk veya bir ton koyusu falan güzel olur

güneşin vurmadığı bir resmin varsa daha iyi olur rengin tutması açısından değerlendiririz :)

düşündüğünden ilgisiz bi öneri olcak ama kumrala boyayıp çok az ince ince röfle attırsan çok hoş durur gibi geldi bana ya....

canım koyduğun resimler tek renk diil..o saçlarda hep ışıltılar yani balyajlar filan var..o renklere düz boyayarak ulaşamazsın..ama o saçların ana tonları anladığım kadarıyla açık kumral gibi, hatta sanırım küllü..sen de biraz daha koyu istiyosan küllü kumrala boyayabilirsin..

canım koyduğun resimler tek renk diil..o saçlarda hep ışıltılar yani balyajlar filan var..o renklere düz boyayarak ulaşamazsın..ama o saçların ana tonları anladığım kadarıyla açık kumral gibi, hatta sanırım küllü..sen de biraz daha koyu istiyosan küllü kumrala boyayabilirsin..

Pekii birinci sayfaya koyuyorumm aksamm olann şeklini..

aksam karanlıkta gorunen rengı cok hos valla :P

Ehehe zederdi cok saoL cnm ama değiştirmek istiyorum işte=))

Bence bu renkler güzel ama biraz daha koyusu daha iyi olur sanki

Back