Saç Rengi ve Saç Boyama Naturel colors ORGANİC Saç Boyası- 10N PLATİN (Resimli)

heraklia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
576
20
46
Diğer
Öncesinde balyajlı, Koleston 9 numara ve palette naturel 10 numara papatya rengi ile boyanmış olan saçlarımı; Naturel Colors Organic 10N Platin rengi ile boyadım. Boya şudur:

Aşağıdaki sonuçlar elde edildi.

Sonuç olarak bitkisel olmasına rağmen saçımı iyi açtı, içeriğinde amonyak, sls, tuz gibi zararlı ürünler yok. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve organik içerikli. Benim hoşuma gitti, yumuşak bir geçiş oldu. Işıktan yansımalar net gözükmeyebilir, Web cam' de bu kadar oluyor.

çokk güzel olmuş güle güle kullanın sarının böylesini seviyorum koyu ve küllü gibi daha bi güzel gösderiyor çokda güzel tutmuş bu boya benimde ilgimi çekmişdi ama denemedim onada kesin sıra gelicekdir

ben bu boyanın en son 10C sini kullandım. yani küllü açık sarı. dipten çıkan kendi saçlarım pek açılmadı ama önceden boyalı olan saçlarımda renk tuttu biraz...boya güzel bir boya...amonyaksız, saçı yakmıyor. ama açık renkleri zemin renk açık olmadıkça tam tutmuyor gibi geldi bana. bu arada bu renk size yakışmış...saç diplerinizi açabildi mi peki? doğal saç renginiz neydi?

zemin zaten açık renkmiş güzel tutmuş..renk te güzel..
ama koyu renk saçlılar bu bekleyiş içinde olmasın ,tutmaz

Saç diplerim 1 cm civarında kestane idi, ısı verdiğim için açıldı evt.

zemin zaten açık renkmiş güzel tutmuş..renk te güzel..
ama koyu renk saçlılar bu bekleyiş içinde olmasın ,tutmaz

Benim amacım alternatifler yaratmak. Kimyasal boya dışındaki ürünleri her ay deneyeceğim. Ve bu şekilde bilemeyenlere tanıtacağım. İnş. Hayvanlara ve doğaya zarar vermeyen ürünlerin tercih edilmesini sağlayacağız.

Ben pek beğenmedimm.

Yukarıda da belirttiğim gibi, Kimyasal boya dışındaki boyaları deneyip tanıtmaya çalışıyorum ki, hayvan ve çevre (dolaylı ve/veya doğrudan da insan) daha az zarar görsün. Bana kalırsa kuaförde de boyatırdım. Ama malesef kullandıkları ürünler tercih edebileceğim ürünler değil.

Yine de teşekürler yorum için

Saç diplerim 1 cm civarında kestane idi, ısı verdiğim için açıldı evt.

acaba ana renk olduğu için mi açabildi saç diplerini? benim dipler aynen duruyor koyu koyu. ısı da verdim uzun süre, ama ya boyayı iyi yediremedim de olmadı, ya da ana renk olmadığı için açamadı...ama bu boyanın koyu renklerinin başarılı olacağını düşünüyorum...zaten amonyaksız olduğu için kutu üstündeki renk kadar açık bir renk beklemiyordum ama, 10N yi de deneyeceğim...

Evet aynen dediğin gibi, ana renk olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. 2 kutu almıştım ikisi de 10N idi. ilk önce diplere sürüp bone takarak 20 dk. fön verdim. O an belli oldu açıldığı. İçeriğinde Hidrojen peroksit var zaten. Isıyı alınca o açıyor. Diğer bitkiseller boyuyor kanımca. Dün fön esnasında kuaförle konuşurken 8 tonlarını yapsaymışım daha güzel bir renk yakalarmışım onu söyledi. Ben de gelecek aylarda 8N yi deneyeceğim inş.
Yalnız bu resimlerde renk net değil. Şuan daha doreli bir saçım var, açık kumral/karamelli gibi aslında. Burada soluk gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…