Merhaba ben henüz gebe kalmadım, macunu da gecen ay ve bu ay yumurtlama görene kadar kullandım sabah aksam 1 cay kaşığı şeklinde. Uzun süredir ilk kez 2 gün yumurtlama görüyorum dün ve bugün yumurtlama testim pik durumda, diger aylar zar zor 1 gün anca oluyordu hatta bazen tam pik gibi bile olmuyodu. Macunun etkisi oldugunu düşünüyorum, insallah hamilelige de vesile olur. Yumurtlama sorununuz varsa tavsiye ederim yani
Merhaba ben henüz gebe kalmadım, macunu da gecen ay ve bu ay yumurtlama görene kadar kullandım sabah aksam 1 cay kaşığı şeklinde. Uzun süredir ilk kez 2 gün yumurtlama görüyorum dün ve bugün yumurtlama testim pik durumda, diger aylar zar zor 1 gün anca oluyordu hatta bazen tam pik gibi bile olmuyodu. Macunun etkisi oldugunu düşünüyorum, insallah hamilelige de vesile olur. Yumurtlama sorununuz varsa tavsiye ederim yani
Ben bu ay ovulasyon testinde cok güzel pik gördüm, önceki aylar bu kadar net bir koyuluk olmuyodu. Her adet sonrasi hacamat oluyorum, 3-4 aydir da adetten yumurtlamaya kadar böğürtlen kökü suyu iciyorum, 2 aydır da inositol kullaniyodum artık hangisinin etkisi bilmiyorum, gecen ay ve bu ay da naturallen kullandim. Bu ay cok net pik gördüm t çizgisi c den koyuydu. Hayırlısı artık insallah birinden biri etki etmistir
Merhaba evet ikinci kavanozun yarısındayken hamile kaldım. Macunla beraber hacamat da yaptırdım her ay, böğürtlen kökü suyu da içtim ama macunu yedigim zaman yumurtlama testinde cok koyu pik gördüm ben faydasinin olduğunu düşünüyorum
Bence sarıpapatya daha güzel. Birgebeningünlüğünde coronanın ilk zamanlarından beri elinde yoktu sarıpapatya. Yurt dışından geldiği için getirtemiyolardı. Mecbur kaset tipe geçtiler. Kadınlar kaset tipten de memnun kaldı. Ama yine de sarıpapatya bence daha güzel