• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Naturallen Macun Kullanıcı Yorumları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

newmoon10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
1.233
1.488
133
Balıkesir
Arkadaşlar Merhaba,

Aşağıda görseli bulunan macunu kendi ve eşi için kullananlar yorumlarını buraya yazabilir mi tek bi başlık altında toplamak istedim.

Sizlerden ricam aşağıdaki soruları cevaplayabilir misiniz?

• Kullanım amacınız neydi?
  • Kullanmaya ne zaman başladınız?
  • Kaçıncı şişede faydasını gördünüz?
  • Gebelik oluştu mu?
  • Eşinizde kullandı ise etkisi nasıl oldu?
  • Sizdeki sonuçları nelerdir?

bitki-ginseng2liadet-787x550.jpg

Ben yeni başladım. Aslında sağ üst köşede mercek isaretine tıklayıp naturallen yazsan bu zamana kadar bu kelimenin geçtiği tüm yorumları okuyabilirsin. Ben böyle araştırıp almaya karar vermiştim. Özellikle minseo minseo arkadaşın yorumlarıyla

Kullanım amacınız neydi? Testlerde yumurtlamayı koyu tam pik olarak görememem, tam koyulaşmadan silikleşmesi
Kullanmaya ne zaman başladınız? 3 ay önce
Kaçıncı şişede faydasını gördünüz? İlk kullanımda faydasını gördüm testlerim kopkoyuydu
Gebelik oluştu mu? İns direnci problemim vardı geçen ay düzeldi o yüzden henüz hamile kalamadım
Eşinizde kullandı ise etkisi nasıl oldu? Eşim bu ürünü kullanmıyor sperm testi iyi çıktı sadece keçi boynuzu pekmezi yiyor
Sizdeki sonuçları nelerdir? Yumurtlama görüyorum, tembel yumurtalarımı uyardı ve harekete geçirdi

Kullanım amacınız neydi? Testlerde yumurtlamayı koyu tam pik olarak görememem, tam koyulaşmadan silikleşmesi
Kullanmaya ne zaman başladınız? 3 ay önce
Kaçıncı şişede faydasını gördünüz? İlk kullanımda faydasını gördüm testlerim kopkoyuydu
Gebelik oluştu mu? İns direnci problemim vardı geçen ay düzeldi o yüzden henüz hamile kalamadım
Eşinizde kullandı ise etkisi nasıl oldu? Eşim bu ürünü kullanmıyor sperm testi iyi çıktı sadece keçi boynuzu pekmezi yiyor
Sizdeki sonuçları nelerdir? Yumurtlama görüyorum, tembel yumurtalarımı uyardı ve harekete geçirdi
Pko musunuz ? Naturalleni kendi sitesinden mi sipariş verdiniz? Nasıl kullandınız? Günde kaç kere ne zamana kadar?

Back