Forumun pek çok yerinde sordum aşağıdaki rengi nasıl elde edebilirim diye, ve forumdaki araştırmalarıma göre hem organik olduğu için, hem de renk yakın geldiği için natural color bakır kırmızıyı kullanmaya karar verdim. Sizce şuan kızıl olan saçlarımı, bu boya ile aşagıdaki renge getirebilir miyim? Bu boyayı kullananlarınız var mı, tavsiye eder misiniz?
Hiç mi deneyen yok? Saçlarımı binbir zahmetle, zararla açtım. Yeniden koyulaştıracak bir boyaysa, uyarın beni. Boşa gitmesin çabam.
Zaten gösterdiğim boya şu anki saç rengimden koyu ama benim korkum kapaktakinden de koyu olması. Zira saçımı açıp üzerine bakır bir boya uygulamıştım saçım yeniden koyu kahverengi olmuştu. Yeniden aynı şeyle karşılaşmak istemiyorum.
Bir fikri olan yok mu gari arkadaşlar? Deli gibi oldum, sürekli konuya bakıp duruyorum yeni cevap var mı diye Kafa gitti bende Bir aydınlatıverin, bir huzura erdirin gari nolur.
canım ben bu boyanın başka bir rengine boyamıştım...8RR kızıl bakır.
zeminimde palette naturals açık karamel olduğu için renk tutmuştu. bakırlık da vardı. ben memnun kalmıştım bu boyadan. istediğin renk ile şu anki saç rengin arasında çok fazla fark yok, bence boyarsan kutudaki renk tutar...
canım ben bu boyanın başka bir rengine boyamıştım...8RR kızıl bakır.Eki Görüntüle 236600
zeminimde palette naturals açık karamel olduğu için renk tutmuştu. bakırlık da vardı. ben memnun kalmıştım bu boyadan. istediğin renk ile şu anki saç rengin arasında çok fazla fark yok, bence boyarsan kutudaki renk tutar...
Yakin zamanda saclarimi koyulastirmayi düsünüyorum bu rengi kullanacagim. Rengin numarasi 6RM, koyulugu 6 civari olmali. Su anki rengin üzerine tutar büyük ihtimalle. Ben denedigimde yazarim buraya.
Bu arada yasadigin yerde Hobi parfümeri varsa oraya bak canim.
Yakin zamanda saclarimi koyulastirmayi düsünüyorum bu rengi kullanacagim. Rengin numarasi 6RM, koyulugu 6 civari olmali. Su anki rengin üzerine tutar büyük ihtimalle. Ben denedigimde yazarim buraya.
Bu arada yasadigin yerde Hobi parfümeri varsa oraya bak canim.
Ben arayıp bulamayınca internetten sipariş verdim. Gelecek bir kaç güne inşallah :) Sizin saç renginiz nedir şu an? Çok koyulaştıran bir renk değildir inş. kapaktaki renk tutsun daha da gam yemem. İstediğiniz gibi tutar renk umarım. :)
Ben arayıp bulamayınca internetten sipariş verdim. Gelecek bir kaç güne inşallah :) Sizin saç renginiz nedir şu an? Çok koyulaştıran bir renk değildir inş. kapaktaki renk tutsun daha da gam yemem. İstediğiniz gibi tutar renk umarım. :)