• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Natur Way Sarımsaklı & John Frieda krem

spacebound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
2
0
36
İstanbul
Bu daha ilk postum o yüzden yanlış yerde veya ikinci defa aynı konuyu açmışsam özür dilerim :)
Ben saçlarım için her banyoda ısırgan suyu sürüyorum..(bildiğiniz şişede 1 litrelik ısırgan suyu yoğun suyla kaynatmadım falan..)
Natur way otacı sarımsaklı şampuan kokusuz
krem olarakta John Friedanın kahve saçlar için nemlendirici kremini kullanmayı düşünüyorum
Bu zamana kadar John frieda şampuanı kullandım jhiç bırakmadım ilk başlarda çok büyüleniyodum her seferidne sonra etkisi geçti gibi oldu..
Ve eskisine göre saçlarım yarı yarıya azaldı (JFrieda yüzünden değil)
bana bu natur way tavsiye edildi ısırganıda siteden gördüm bu ürünleri önceden kullanan veya tavsiyeyi olan? Şu ürüne başlamadan dur diyen ? :) Lütfen yardım edin saçlarımın sorununu hallediyim artsınlar zaten incecik telleri..

Bu daha ilk postum o yüzden yanlış yerde veya ikinci defa aynı konuyu açmışsam özür dilerim :)
Ben saçlarım için her banyoda ısırgan suyu sürüyorum..(bildiğiniz şişede 1 litrelik ısırgan suyu yoğun suyla kaynatmadım falan..)
Natur way otacı sarımsaklı şampuan kokusuz
krem olarakta John Friedanın kahve saçlar için nemlendirici kremini kullanmayı düşünüyorum
Bu zamana kadar John frieda şampuanı kullandım jhiç bırakmadım ilk başlarda çok büyüleniyodum her seferidne sonra etkisi geçti gibi oldu..
Ve eskisine göre saçlarım yarı yarıya azaldı (JFrieda yüzünden değil)
bana bu natur way tavsiye edildi ısırganıda siteden gördüm bu ürünleri önceden kullanan veya tavsiyeyi olan? Şu ürüne başlamadan dur diyen ? :) Lütfen yardım edin saçlarımın sorununu hallediyim artsınlar zaten incecik telleri..

merhaba canım bende natur way sarımsaklı şampuan kullanmaya başladım baharatçı çok övdü aldım bende sen memnunmusun kullanıyomusun hala..benimde saçlarım azıcık kaldı :(

ben naturway şampuan kullanıyorum eczanede bulabilmiştim sadece, ve büyük bir eczaneden aldım cilt uzmanı da vardı, bilgi istedim diğer şampuanları da sordum kesinlikle bunu kullan dedi, saç tellerim ince ve aşırı saç dökülmesi yasıyordum bu sampuan çok iyi geldi boyalı saçlarımı yumuşacık yapıyor dökülmesi de azaldı ve bana düzenli kullanın saç telleriniz kalınlasır demişti gerçekten işe yarıyor. en azından bitkisel bir şampuan diğer şampuanlar deterjan gibi köpürüyor, bu öyle değil
kısaca ben sevdim deneyin derim , inşallah faydasını görürsünüz

Back