Çok şaşırdım bu haberi okuduğumda.
Bir bit yeniği vardır diyorum içimden.
yoksa Türkiye zerre umurlarında değil.
işid dünyaya hükmediyor bi ara amerikanın başında bir bela vardı bu ikiz kuleleri bombalayan usame bin ladin de bile eli kanlı örgütmüş bu işid!! bizim hava sahamıza ihtiyaçları var çünkü türkiye birşey yapmıyor diye işid bizim tarafa kaydı amerika bas bas bagırıyor hava sahasını bize aç diye en sonunda izin verdi hükümet tabi yumurta kapıya dayanınca , 30 genceik can gidince açtılar şimdi bombalıyorlar , Amerika napsın adam kaç kilometre mesafe geliyor 5 dk bombalıyor yakıtı bitiyor gidiyor , şimdi gelsinler bombalasınlar işte işidi , bizde aradan pkk yı çıkarıcaz iyi olcak , o yüzden dikkat et savaş istemiyoruz diye bas bas bagırıyor hdp liler.Çok şaşırdım bu haberi okuduğumda.
Bir bit yeniği vardır diyorum içimden.
yoksa Türkiye zerre umurlarında değil.
işid dünyaya hükmediyor bi ara amerikanın başında bir bela vardı bu ikiz kuleleri bombalayan usame bin ladin de bile eli kanlı örgütmüş bu işid!! bizim hava sahamıza ihtiyaçları var çünkü türkiye birşey yapmıyor diye işid bizim tarafa kaydı amerika bas bas bagırıyor hava sahasını bize aç diye en sonunda izin verdi hükümet tabi yumurta kapıya dayanınca , 30 genceik can gidince açtılar şimdi bombalıyorlar , Amerika napsın adam kaç kilometre mesafe geliyor 5 dk bombalıyor yakıtı bitiyor gidiyor , şimdi gelsinler bombalasınlar işte işidi , bizde aradan pkk yı çıkarıcaz iyi olcak , o yüzden dikkat et savaş istemiyoruz diye bas bas bagırıyor hdp liler.