- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
aynenn bilmezmiyimm..Kakao bu konu cevap almazBaşlık " Nato : Türkiye nin bilgilerinin YANLIŞ olduğu görülüyor" dedi" olsaydı konu uçardı Malum Erdoğan düşmanlığı Ülkeye düşmanlığına kadar vardı
Kakao bu konu cevap almazBaşlık " Nato : Türkiye nin bilgilerinin YANLIŞ olduğu görülüyor" dedi" olsaydı konu uçardı Malum Erdoğan düşmanlığı Ülkeye düşmanlığına kadar vardı
aynenn bilmezmiyimm..
defalarca uyarıldığı halde Türkiye vurmuştur uçağı keleşim...TÜRKİYE olarak lingonun ahırımıyız biz keleşim..Yanlılıyorsun kakako,radardan bellidir bunlar,ne kadar ihlal edilmiş belli olur..
defalarca uyarıldığı halde Türkiye vurmuştur uçağı keleşim...TÜRKİYE olarak lingonun ahırımıyız biz keleşim..
Rusyanın hedefinde ışid olmalı keleşim türkmenler değil..Yanlılıyorsun kakako,radardan bellidir bunlar,ne kadar ihlal edilmiş belli olur..
Öyle değil mi ama hanım?Neden böyle bir düşünce acaba.rus uçakları sınır ihlali yapıyor uyarıyorlar .
Madem tüm bilgiler Türkiye lehine doğrulanıyor,ne yapacaklardı sizce..
Öyle değil mi ama hanım?
Sen eşi askeriyede olan birisin, şu duruma bak forumdaki!
Türkiye nin ilk kez sınırını ihlal etmiyorlar, bu 5. kez oluyor. Ekim ayının başından beri tüm yetkililerce uyarıldılar ama hala ağa babanın eşeği osuruyor muamelesi yapıp bizim sınırımızı ihlal ederek Türkmen katliamı yapıyorlar, bizde angajman gereği uçaklarını önce uyarıp cevap alamayınca düşürüyoruz ve Türkiye deki bazı kişiler Rustan çok Rusyacı oluyor.
Bu forumda bile kalkmış " niye vurduk" diyorlar hatta hatta bizim askerimizin polisimizin canına kasteden pkk yardakçılığı yapıyorlar.
Yeter ulan yeter az onurlu az gururlu olun az kendinize gelin. Resmen vatan teferruattır demek oluyor bu davranışlar...
Rusyanın hedefinde ışid olmalı keleşim türkmenler değil..
Öyle değil mi ama hanım?
Sen eşi askeriyede olan birisin, şu duruma bak forumdaki!
Türkiye nin ilk kez sınırını ihlal etmiyorlar, bu 5. kez oluyor. Ekim ayının başından beri tüm yetkililerce uyarıldılar ama hala ağa babanın eşeği osuruyor muamelesi yapıp bizim sınırımızı ihlal ederek Türkmen katliamı yapıyorlar, bizde angajman gereği uçaklarını önce uyarıp cevap alamayınca düşürüyoruz ve Türkiye deki bazı kişiler Rustan çok Rusyacı oluyor.
Bu forumda bile kalkmış " niye vurduk" diyorlar hatta hatta bizim askerimizin polisimizin canına kasteden pkk yardakçılığı yapıyorlar.
Yeter ulan yeter az onurlu az gururlu olun az kendinize gelin. Resmen vatan teferruattır demek oluyor bu davranışlar...
hükümet olarak erdoğan olarak bakmıyorum olaya keleşim az da olsa bilirsin beni ... beni DEVLETİMİN istikrarı ilgilendirir..Öncelik işid elbette,onların inlerini yerle bir etsinler..
Kurallar neyi gerektiriyorsa Türk jetleri olarak anında indirecekler zaten,o kadar uyarı yapılmış kerşı taraf hala ısrarla direniyorsa kaşınıyor derim ben buna..
Oranın buranın ahırı değiliz ama sen var gel içeride olan bin bir türlü militanı barındır, sonra uluslarası sorunlar doğuracak bir uçağı sınır ihlali yaptı diye indir.defalarca uyarıldığı halde Türkiye vurmuştur uçağı keleşim...TÜRKİYE olarak lingonun ahırımıyız biz keleşim..
hükümet olarak erdoğan olarak bakmıyorum olaya keleşim az da olsa bilirsin beni ... beni DEVLETİMİN istikrarı ilgilendirir..
Türkiyenin ışıdi beslediğine inanmayanlardanım ipekim..Oranın buranın ahırı değiliz ama sen var gel içeride olan bin bir türlü militanı barındır, sonra uluslarası sorunlar doğuracak bir uçağı sınır ihlali yaptı diye indir.
Mayınlar döşensin sisli havaya sığın..
Bu aynen şeye benziyor bence; başta söyleyeceğini sonda söylemek, en son söyleyeceğini en başta söylemek.
Madem gövde gösterisi yapacaksın halka indir İŞID'i de alkış tutalım.
Velev ki beslemiyor. Ben de düşünmek istemiyorum. Ankara Hacı Bayram Camii'nin oralarda mesken tutmuşlar. Gazeteye de çıkmıştı bir ara.. Başkentte...Türkiyenin ışıdi beslediğine inanmayanlardanım ipekim..
O ucak sadece sinir ihlali yapti diye dusurulmedi ki. Zaten o ucak basli basina yanlis yerdeydi.Oranın buranın ahırı değiliz ama sen var gel içeride olan bin bir türlü militanı barındır, sonra uluslarası sorunlar doğuracak bir uçağı sınır ihlali yaptı diye indir.
Mayınlar döşensin sisli havaya sığın..
Bu aynen şeye benziyor bence; başta söyleyeceğini sonda söylemek, en son söyleyeceğini en başta söylemek.
Madem gövde gösterisi yapacaksın halka indir İŞID'i de alkış tutalım.
O ucak sadece sinir ihlali yapti diye dusurulmedi ki. Zaten o ucak basli basina yanlis yerdeydi.
"Yiaa ben isidle savasiyorum" diyip gidip Turkmenleri bombalayamazsin. Orası bizim için hem manen hem de stratejik manada önemli.
10 kere uyarilmasina ragmen sinir ihlali yapan uçağı da düşürürsun. Sana uygulanan ambargo verdiğin gözdağı yaninda solda sıfır kalır.
Yok Putin gazi keser yok putin bizi soyle yapar boyle yapar diye twitter da zirvalayanlar var . "Moskof" usaklari
Dediklerine katılıyorum lakin dikkati çekmek istediğim başka bir şeydi..O ucak sadece sinir ihlali yapti diye dusurulmedi ki. Zaten o ucak basli basina yanlis yerdeydi.
"Yiaa ben isidle savasiyorum" diyip gidip Turkmenleri bombalayamazsin. Orası bizim için hem manen hem de stratejik manada önemli.
10 kere uyarilmasina ragmen sinir ihlali yapan uçağı da düşürürsun. Sana uygulanan ambargo verdiğin gözdağı yaninda solda sıfır kalır.
Yok Putin gazi keser yok putin bizi soyle yapar boyle yapar diye twitter da zirvalayanlar var . "Moskof" usaklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?