National geographic "avına odaklanan boz AYI"

allah seniiiii...naapsın emi...geberdim gülmekten..başlığa baktım,ben de saf saf belgesel bekliyom ha...Bu ayılardan güzel yurdumda çok var..genellikle toplu taşıma araçlarında yaşam alanı seçiyolar,kafalarına yedikleri çantayla besleniyorlar...

Kız bunun neresi boz..bu olsa olsa,kara ayıdır..

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol: yaw inanmiyacaksiniz ama uzakta olunca insan bu ayilari bile özluyor sırnaşık şeysırnaşık şey

YA BUNLAR DOĞAL ORTAMLARINI BIRAKIP NİYE ŞEHRE İNERLERKİ SANKİ klava:

allahın sapığı allah belasını versin inşallah..................

:Roflol::Roflol::Roflol: ELLERİNE SAĞLIK İLONA BENDE BELGESEL BEKLERKEN YURDUM AYILARINDAN BİRİYLE KARŞILAŞTIM AMA ÇOK GÜLDÜM:Roflol::Roflol::Roflol: MUHTEŞEM SANAT ESERİNİ SEN Mİ YAKALADIN?

Tuli geberme:Roflol::Roflol: + verecektim emme biraz daha beklemem gerekiyormuş.:Roflol::Roflol:

fekat ayıdaki bıyıklara bittim. O ne bıyık beee :Roflol:

ya bende gerçek ayı sandım he böle avına bakarken dengesini kaybetcek falan bekliyorum
gerçi bunun da ayıdan bi farkı yok hani
rezil şey

Harika bir belgeseldi :Roflol::Roflol:ayicik belgeseli bunlarin nesli tukenmez nasilda bakiyor trene bakar gibi:Roflol::Roflol: harikasin emegine saglik canim guldurdun beni :Roflol::Roflol:

vay biyikli ayi , ön patisiylede kendini koruyo :roflol:
boz ayilara güzel bir örnek ....

Adamın elının nerde olduguna bakın bide kızlar pardon ayının mı demem gerktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…