Natgeo'nun Paylaşımı Bana Dert Oldu

Komiksin.
Ne amacla kullandigimi biliyorum,basinda "TERÖR" kelimesi yok diye sen onu anlamadiysan,bisey diyemeyeceğim.
Alici diliniz zayif efenim

Birisi de buraya ben de devletin döktüğü kanı gördüm yazarsa ne yaparız o zaman

Konu hassas gece hassas bu nedenle siyasi paylaşımın yeri ve zamanı değil

Yukarda uyarınız var partilere çekmeyin konuyu diye ama ülke olarak siyaset ve parti kısır döngüsüne sıkıştık

Siyaset parti ile olmaz ki siyaset bilimi diye üniversite bölümü bile olduğu göz önüne alınınca siyaset partiye indirgenemez

polemik olsun diye konu açmadım ama gidişatta ben saygımı kaybedebilirim ve tabi ki tam tersi görüşlerde en iyisi konuyu kapattırmak.ben sadece dert ettiğim bir paylaşımı ve bunu savunan zihniyetle olan derdimden bahsettim.herkes bildiğine inanmakta serbest ama lütfen araştırın ve gerçeği görün

Buyrun :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-06-22-48-34.png
    794,8 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_2015-06-06-22-48-44.png
    233 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2015-06-06-22-48-50.png
    225,4 KB · Görüntüleme: 63
Resmen propaganda kokuyor bu başlık. Yarın akşam açsaydınız bu konuyu keşke. Keşke o terör örgütünün başını çok güzel besleyenlere de laf söyleseydiniz madem. Adam kaç kilo almış be

böyle bir yapı var mı? var.
natgeo da kamplarını fotoğraflamış. ben kötü bir durum göremedim nat geo açısından?
neden bizim kadar hassas olsunlar ki? açıklamaya onların açısından bir şeyler yazmışlar

Aslında Suan çok gergin ve düşünceliyim. Hep yarın bu saatleri düşünüyorum. Gundemimiz ne olacak? Terör örgütü baraji geçecek mi?

Çatlak sesler fazlaca yükseldi,endişeliyim. Allahim fırsat vermesin. Umarim elleri titrer oy pusulasina "evet" i basarken...

Ne değişti,ne çabuk unutuldu şehitlerimiz? Nasıl oldu da teröristler "tatlış" oldu???
Kan emiciler şimdi gözde oldu! Yazıklar olsun o aşağılıkları yüce gösterenlere!!!
Yazıklar olsun yandaş medyaya!!!

["hayal3536, post: 41289442, member: 643598"]PKK= TERÖR örgütü demektir size katılıyorum soyları kuruşun inşallah..
.!!! Farklı renk yada bakış açısıyla bakan da onların destekçisidir varmı boyle birşey ya Allah onları helak etsin inşallah... ( AMİN.)[/QUOTE]
Farklı bakış açısı ile bakıyorum ama terör örgütüne değil. Burda ikisini aynı kefeye koyanlara destekçi mi oldum şimdi.

OTE="EnHarbiKiz, post: 41289440, member: 367618"]Aslında Suan çok gergin ve düşünceliyim. Hep yarın bu saatleri düşünüyorum. Gundemimiz ne olacak? Terör örgütü baraji geçecek mi?

Çatlak sesler fazlaca yükseldi,endişeliyim. Allahim fırsat vermesin. Umarim elleri titrer oy pusulasina "evet" i basarken...

Ne değişti,ne çabuk unutuldu şehitlerimiz? Nasıl oldu da teröristler "tatlış" oldu???
Kan emiciler şimdi gözde oldu! Yazıklar olsun o aşağılıkları yüce gösterenlere!!!
Yazıklar olsun yandaş medyaya!!![/QUOTE]
Ben geçsin geçmesinde değilim de geçmese neler olacak o konuda da çok endişeliyim. İki ucu ..... değnek.

İkisinde aynidir bence farklı bakış açısı nedirki bunlar değişmez biri dağda yaşıyor ve İmranlıda oburude bizim, balık hafızalı halkımızı yumasatmis şehirde, mecliste, her yerde ama bize yazıklar olsun! ne kadar kolay unutuyoruz sehitlerimizin kemikleri sizliyor...

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…