Naszolabial cizgiler

Nevincee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
327
17
Merhaba kizlar,

bu forumda ilk kez yaziyorum. ayni dertden müzdarip bir sürü bayanla paylasim firsati bulabilmek ne güzel.

bir senedir cok ciddi sikayetim var yüzümden. su burun kenarinda dudaga dogru giden cizgilerim bayagi belirginlesti yüzümde. o kadar yorgun bir ifade veriyorki yüzüme anlatamam:KK43: bu yetmez gibi birde kasimin arasindaki dikey cizgi beni catik kasli bir insan yapiyor ister istemez. ben yillardir burnumdan ameliyat olmak isterken, enine boyuna tartarken, birde bunlar cikti basima :KK43: o kadar mutsuzumki, hem aynalara küstüm, hemde fotograf makinelerinden nefret eder oldum. Insan malesef kendini iyi hissetmeyince özgüvenini de kaybetmeye yüz tutuyor zamanla. dolgu maddelerini cok okudum burda, ama malesef cok fazla kalici olmadiklari yaziliyor sürekli. aranizda dolgu yaptiripta uzun müddet memnun kalan varmi kizlar? bende artik kendimi sevmek istiyorum:KK43: biseyler yapmaliyim ama ne yapabilecegime karar veremedim. paylasimlariniz icin simdiden tesekürler.

benim abimde aynı sorun vardı dolgu yaptırdı hoş oldu ama bi revizyon daha gerekli gibi çüngü ilk yaptığında yüz şişiyor ve belli olmuyor şişler inince küçük bir revizyon hele süper sonuç

dolgu banada iyi bir cözüm gibi geliyor simdilik. ama 3-4 ay sonra eriyecekse uzun vaadede pek de iyi bir cözüm degil. bilmiyorum ya kizlar:KK43: deli ediyor beni bu görüntübenneyaptımki

kalici derken; ömür boyu mu kaliyor enjekte edilen yerde? iki sene falan kalan dolgular da varmis diye duymustum ama ne kadar dogrudur bilmiyorum. kaca ve kime yaptirdiniz kizlar?

yanakları hafifçe gerdirmek daha kalıcı bir çözüm. hemde çok kolay bir işlemmiş. ayrıca doğal, neme lazım doğal işleri severim ben:lepi:

X