nasıl biriyim?
beni sinirlendirmek çok kolaydır...
kafaya alıp sakinleştirmekte öyle...
çok inatçı...samimiyet den hoşlanan...fakat kişiye göre mesafe koymasınıda bilen...yardım etmeyi çok seven... fakat kendi işini kendi tek yapmayı tercih eden...kocasını çok seven gecenın üçünde bile canı çekti diye kalkıp tatlı yapmayı ihmal etmeyen...disiplini çok seven işlerini hep sıraya koyarak yapmayı tercih eden...el becerisi oldugu söylenen...aynaya baktıgında görüntüden memnun kalan...ama bazen aynaya bakmaya korkan...annesine herşeyden çok deger veren....evini çok seven hatta içinden hiç çıkmayı istemeyen bazen deli bazen dolu esip gürleyen sonra kedi gibi miyav diyen saçma sapan birşeyim işte.....zemuszemuszemuszemuskonu süper olmuş harbi
hayır canım aslan burcuyum yükselenim de terazi...vereliniortakcanım sen yengeç burcu musun? çok benziyoruz gerçekten..
insanın kendini tanımlaması kadar saçma bir şey yok bana göre birini tanımak için başkalarına sormalısınız size göre doğru gelen şeyler belki de yanlış ,size göre yanlış gelen şeyler belki de doğrudur ,insan kendisini anlatamaz ...
insanın kendini tanımlaması kadar saçma bir şey yok bana göre birini tanımak için başkalarına sormalısınız size göre doğru gelen şeyler belki de yanlış ,size göre yanlış gelen şeyler belki de doğrudur ,insan kendisini anlatamaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?