pek bir değişiklik olmaz hafiften turunculuğunu kırar sadece
şuan ki saç rengim bu. 2 kez 8.77 igora açık kumrak yoğun bakıra boyandı ve aktı şuan bu şekilde tabi güneşte biraz daha turuncu yansımalı oluyo. saçımı açtırmak istemiyorum direk majirel 8.1 yada 9.1 ile boyamayı düşünüyorum nasıl bi renk olur sizce?
8.77 nin üstüne 8.1 ya da 9.1 yani daha açık ve küllü renklerin vurulması sadece turunculuğunu azaltır. Saç renginiz DEĞİŞMEZ. Ve sadece dipleriniz yani kendi saçınızın olduğu yerler tutar.
8.77 nin üstüne 8.1 ya da 9.1 yani daha açık ve küllü renklerin vurulması sadece turunculuğunu azaltır. Saç renginiz DEĞİŞMEZ. Ve sadece dipleriniz yani kendi saçınızın olduğu yerler tutar.
son bi soru daha 7.1 yada 7 gibi bi ton koyu renklerle boyarsam nasıl bir renk elde ederim peki bunuda cevaplarsanız çok sevinicem ?
Bir ton koyusu da olsa sadece turunculuğunu alır ve biraz koyultur. 10 yıkama sonrasında da yine alttan renkler çıkar, siz bana hangi renge ulaşmak istediğinizi söyleyin ya da resim yükleyin böylece daha net bir bilgi verebilirim.
istediğim renk açık küllü kumral http://sanalzade.com/wp-content/uploads/2012/09/kullu-acik-kumral.jpg böyle bi renk yeterli çok küllü olmasada olur. bi de sizce bana yakışır mı resimde gördüğü kadarıyla ?
Bu renk küllü bir renktir. Siz bana saçımı açtırmak istemiyorum dediniz baştan ama ne yazık ki bu saçı açtırmadan elde edemezsiniz. Ve küllü rengi evde tutturmak da zordur hele ki turuncu bir renkten dönüş yapılıyorsa. Saçınızın bilinçli bir şekilde açılması lazım yani her yerine doğru oranla karıştırılmış açıcıyla eşit şekilde sürülmesi lazım. Saçınızda turunculuk çoksa bu bir seferde de gitmeyebilir. Bu yüzden kuaföre gitmenizi öneririm.
anladım açtırırsam yıpranır diye korkuyorum. http://www.akilsepeti.com/wp-content/uploads/2013/01/sac_renkleri_2013__11_1.jpg böyle bi rengi elde etmem mümkün mü peki bu ne renktir ?
Garnier 110 ile biraz açtıktan sonra 6.1 ile de boyayabilirsiniz ama direkt boyayacağım diyorsanız 5.1 tercih edin. İlk başta size koyu gelecektir ama turunculuklar bu şekilde kapanır eğer ki açtırmak istemiyorsanız tabiki.
peki son bi şey sorabilirmiyim bu resimdeki benim gün ışığında çekilmiş doğal kendi saç rengi bu ne renktir bu renk yapmam mümkün mü yada buna en yakın haline getirmem?
Size en doğal renk kendi ana renginizin küllü tonudur. Daha önce kendi saçınızı bilmediğim için size numara veremem. Dediğim gibi saçlarınız koyu o yüzden açık bir boya tercih edemezsiniz etseniz de sadece dipleriniz tutar.
şuan ki saç rengim bu. 2 kez 8.77 igora açık kumrak yoğun bakıra boyandı ve aktı şuan bu şekilde tabi güneşte biraz daha turuncu yansımalı oluyo. saçımı açtırmak istemiyorum direk majirel 8.1 yada 9.1 ile boyamayı düşünüyorum nasıl bi renk olur sizce?
son eklediğim resim kendi ana saç rengim hiç boya yok o resimde onun hangi renk olduğunu sormuştum zaten. yani doğal saçım ne renk o rengi elde etmem için hangi renk boyamalıyım diye sormuştum.
teşekkür ederim canım dediğim gibi 8.77 nin akmış hali bu hemde 1 ay bile olmadan ama gün ışığında hafif bakır yansımalı oluyo ben kurtulmak istiyorum değiştirelim saçlarımerhaba.. sorunun cevabını bilmiyorum ama saç rengine bayıldım canım. Tam istediğim renk bu ...
az önce kendim boyadım saçımı. palette deluxe 7.0 kumral. buna benzer bi renk elde ettim ama koyusu biraz daha. seninki gibi istiyorum çok beğendim..
7.1 ya da 6.1 ile elde edebilirsiniz. Benim tercihim 6.1 çünkü bakırlık var ve yoğun. Tabi sizin terchinize kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?