• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Nasl bir model gider(resimli)ltfen bakn

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

KIMBERLY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2007
218
0
96
Fransa
url]

selam kızlar.. saçlarımın önunu kestırmek istıyorum çok uzadı artık.. ama nasıl bir model kestırsem bır turlu karar veremedım yuz tipim bıraz tombul o yuzden düz perçem hiç yakışmıyo(denedım :)) ne olur bana bı fıkır verın...kestırdıkten sonra pişman olmuyacağım bi model...!

Son düzenleme:
canım valla yüzün öyle tombul falan değil senin kuruntun bence o:):):) şuan ki kesimi güzel aslında ama çok kısa olmayacak şekilde yandan ayırabileceğin bir perçem fena durmaz sanki. katlı saç da yüzü uzun gösterir.

ben avrupa yakasındaki fatoşun kahküllerini çok beğeniyorum şahsen istediği zaman önüne atıyo istediği zaman yana çekiyo....öyle bir perçem çok kullanışlı ve tatlı olacaktır...

canım valla yüzün öyle tombul falan değil senin kuruntun bence o:):):) şuan ki kesimi güzel aslında ama çok kısa olmayacak şekilde yandan ayırabileceğin bir perçem fena durmaz sanki. katlı saç da yüzü uzun gösterir.

evt canım kesimini bnde sevıorum .. sadece önlerı çok uzadı aşırı onu begenmıorum.... yandan dıosun bnde öyle düşünuodum çok kısayla baş edemıorum zten

Back