EzBuZ Danalar girmiş bostana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 4.203 1 156 30 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #1 Bakmadığım kitap, defter kalmadı Lügatlere baktım onları aştı Âlimlere sordum aklı karıştı ilemedim nasıl anlatsam seni? Gözlerim takılır çözülmez senden Gönlüm esir düştü san ki bir gölgen Sevdamın seyrini düşünürken ben Bilemedim nasıl anlatsam seni? O güzel cemalin güneşti aydı Kaşların kemandı kirpiğin yaydı Huriler bile sana hayrandı Bilemedim nasıl anlatsam seni?
Bakmadığım kitap, defter kalmadı Lügatlere baktım onları aştı Âlimlere sordum aklı karıştı ilemedim nasıl anlatsam seni? Gözlerim takılır çözülmez senden Gönlüm esir düştü san ki bir gölgen Sevdamın seyrini düşünürken ben Bilemedim nasıl anlatsam seni? O güzel cemalin güneşti aydı Kaşların kemandı kirpiğin yaydı Huriler bile sana hayrandı Bilemedim nasıl anlatsam seni?
S SUTASAYRAN Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ocak 2008 2.950 24 0 17 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #2 resimleri çok beğendim canım çok güzel oolmuş
A asi_melek3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2008 3 0 86 İzmir 26 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #3 wawwww süper çok anlamlı çokgüzel yaaaaaaa ahhhhhhh ahh nerde böle güzel sözler sölyleyen nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neyse çok hoş yazmıssın byyyyyy
wawwww süper çok anlamlı çokgüzel yaaaaaaa ahhhhhhh ahh nerde böle güzel sözler sölyleyen nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neyse çok hoş yazmıssın byyyyyy
Bonus Ben okunası kitap dolu eski sahaf 🎶 Pro Üye 11 Nisan 2007 86.605 507.633 1.223 27 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #4 Çok güzel...
GXUXLLXUX-72 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2007 11 0 86 52 Ankara 27 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #5 Bonus .!.: Çok güzel... Genişletmek için tıkla... SONUNCU RESMİN ÜZERİNDE YAZANLARI OKUYAMADIM ÇOK KOYU ÇIKMIŞ sengözlerimebaksanabNE YAZIYOR:sm_confused:
Bonus .!.: Çok güzel... Genişletmek için tıkla... SONUNCU RESMİN ÜZERİNDE YAZANLARI OKUYAMADIM ÇOK KOYU ÇIKMIŞ sengözlerimebaksanabNE YAZIYOR:sm_confused:
EzBuZ Danalar girmiş bostana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 4.203 1 156 12 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #6 canım yazıyım oku Bu kadar basit mi bu duygu öyle!!! Seni tarif etmek münmkün mü söyle? ne kelime yeter ne de her cümle BİLEMEDİM nasıl anlatsam seni?
canım yazıyım oku Bu kadar basit mi bu duygu öyle!!! Seni tarif etmek münmkün mü söyle? ne kelime yeter ne de her cümle BİLEMEDİM nasıl anlatsam seni?
F fatmayalçın Ziyaretçi 13 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #7 çok tatlı :) paylaştığın için teşekkürler
BenHusne hosqeldin ๒คl๒öςєğ Kayıtlı Üye 29 Ocak 2008 1.037 0 116 39 Ankara 13 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #8 Emegine saglık Teşekkürler :)