• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasır

sukocak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
236
75
123
yaa kızlar ayağımda orta parmağımın kenarında nasır çıktı :( önceden nasır vardı burada bantla gitmişti şimdi yine çıktı. iki haftadır iki kere bant yapıştırdım bana mısın demiyor :( önceden serçe parmağımda çıkardı nasır bandı yapıştırırdım ve giderdi.

benimde parmaklarımın arasında var nasırım ve çok kötü bir durum dar kalıp bir ayakkabı giymeye kalktığımda o gün hiç geçmiyor :S

benimde parmaklarımın arasında var nasırım ve çok kötü bir durum dar kalıp bir ayakkabı giymeye kalktığımda o gün hiç geçmiyor :S

benimki hala geçmedi :( parmağımı sarmadan üstüne basamıyorum :( doktora da gidemedim vakitsizlikten

yaa kızlar ayağımda orta parmağımın kenarında nasır çıktı :KK43: önceden nasır vardı burada bantla gitmişti şimdi yine çıktı. iki haftadır iki kere bant yapıştırdım bana mısın demiyor :KK43: önceden serçe parmağımda çıkardı nasır bandı yapıştırırdım ve giderdi.
Canım sıcak suda ayağını iyice yumuşat ayak törpüsü ile fazla bastirmadan törpüle . Sonrada evde ne yağın varsa sür . Bebe yağı çok işe yarıyor .
Birde pamuğun üzerine bi kaç damla limon badem yağı biberiye yağı bi kaç damla damlatıp nasırlı yerin üzerine koy . Ayağı streç filme sar öyle yat . Bir kaç gece yap nasırlı yerin yumuşayacak görüceksin .
Ben sürekli yapıyorum önceden asla topuklu giyemezdim yürüyemezdim artık rahat rahat giyiyorum .

Back