Merhabalar ben ayaklarımdaki nasırlardan çok bıktım. Ayakkabı secimi bile çok zor oluyor. Neler yapmadım diye bilirim ama bir türlu geçmiyor. İlk etapta bitti gibi gözüküp bir müddet sonra yeniden cıkıyor. Bana önereceğiniz bir şey var mı?
merhabalar ben ayaklarımdaki nasırlardan çok bıktım. Ayakkabı secimi bile çok zor oluyor. Neler yapmadım diye bilirim ama bir türlu geçmiyor. Ilk etapta bitti gibi gözüküp bir müddet sonra yeniden cıkıyor. Bana önereceğiniz bir şey var mı?
tek çözüm cerrahi operasyon bende ne yaptıysam kutulamadım denemediğim kozmetik, ilaç, hatta koca karı ilaçları bile kalmadı en sonunda doktora gittim uyuşturup neşterle kestiler, 15 gün yürüyemedim ama kurtuldum bir daha hiç tekrarlamadı
Canıım Verrutol diye bir nasır ilacı var..her akşam düzenli olarak sür önce beyazlaşıyor soyulacak duruma geliyor ve soyuluyor nasırın da gitmiş oluyor denedim :)
Canıım Verrutol diye bir nasır ilacı var..her akşam düzenli olarak sür önce beyazlaşıyor soyulacak duruma geliyor ve soyuluyor nasırın da gitmiş oluyor denedim :)
Merhabalar ben ayaklarımdaki nasırlardan çok bıktım. Ayakkabı secimi bile çok zor oluyor. Neler yapmadım diye bilirim ama bir türlu geçmiyor. İlk etapta bitti gibi gözüküp bir müddet sonra yeniden cıkıyor. Bana önereceğiniz bir şey var mı?[
benim kac senelerdir vari nasirlar ayagimin altinda. neler denedim ama hic fayda etmedi. yaz tatilinde antalyaya otele gitmistik. sadece 1 gün denize girmistim cok cok cok tuzluydu ve coook taslar vardi ayaklarim maf olmustu. ertesi gün gözlerime inanamadim hepsi yok olmustu ... nasil oldu hic bilmiyorum.
Nasir konusundan bende cok muzdariptim.dar ayakkabi ve uzun sure ayakta durmaktann ayagimdan nasir eksik olmazdi.hamileligimdede sigil gibi kucuk biseyler cikmisti agagimda.mavalanin manikur tabletlerini kesfettim.haftada bi gun ayaklarimi bu suda beklettim yarim saat kadar.esim nasirli bolgeyi jiletle kazidi.2-3 seferde nasir tamamen yok oldu.simdilerde sadece kucuk parmaklarimda var onlardanda sikayetim yok. Manikur tabletini siddetle tavsiye ederim.