• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasır

gxuxlor

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2007
191
5
621
48
Bursa
Merhabalar ben ayaklarımdaki nasırlardan çok bıktım. Ayakkabı secimi bile çok zor oluyor. Neler yapmadım diye bilirim ama bir türlu geçmiyor. İlk etapta bitti gibi gözüküp bir müddet sonra yeniden cıkıyor. Bana önereceğiniz bir şey var mı?

merhabalar ben ayaklarımdaki nasırlardan çok bıktım. Ayakkabı secimi bile çok zor oluyor. Neler yapmadım diye bilirim ama bir türlu geçmiyor. Ilk etapta bitti gibi gözüküp bir müddet sonra yeniden cıkıyor. Bana önereceğiniz bir şey var mı?

tek çözüm cerrahi operasyon bende ne yaptıysam kutulamadım denemediğim kozmetik, ilaç, hatta koca karı ilaçları bile kalmadı en sonunda doktora gittim uyuşturup neşterle kestiler, 15 gün yürüyemedim ama kurtuldum bir daha hiç tekrarlamadı

Canıım Verrutol diye bir nasır ilacı var..her akşam düzenli olarak sür önce beyazlaşıyor soyulacak duruma geliyor ve soyuluyor nasırın da gitmiş oluyor denedim :)

Arkadaşlar ilaç ismi yazdım ama yasak mı tam bilemiyorum yasaksa ilgili arkadaşlar silerse seviniriim :)

Son düzenleme:
Merhabalar ben ayaklarımdaki nasırlardan çok bıktım. Ayakkabı secimi bile çok zor oluyor. Neler yapmadım diye bilirim ama bir türlu geçmiyor. İlk etapta bitti gibi gözüküp bir müddet sonra yeniden cıkıyor. Bana önereceğiniz bir şey var mı?[

çok geçmiş olsun canım..

benim kac senelerdir vari nasirlar ayagimin altinda. neler denedim ama hic fayda etmedi. yaz tatilinde antalyaya otele gitmistik. sadece 1 gün denize girmistim cok cok cok tuzluydu ve coook taslar vardi ayaklarim maf olmustu. ertesi gün gözlerime inanamadim hepsi yok olmustu ... nasil oldu hic bilmiyorum.

Canıım Verrutol diye bir nasır ilacı var..her akşam düzenli olarak sür önce beyazlaşıyor soyulacak duruma geliyor ve soyuluyor nasırın da gitmiş oluyor denedim :)
2 haftadır sabah akşam kullanıyorum beyazladı. ama öylece duruyor Acaba onları temizleyip öğle mi sürsem

Canm nasırdaan vazelin krem gibi basic yöntemlerle kurtulamıyorsun cerrahi müdahele gerekir die biliyorum çünkü aynısı kuzenimin de başına gelmşti:14:

bendede yeni cıktı bu kıs aldığım çizmeler yaptı ayaklarımın ikisindede küçük parmaklarımda cıktı minikler ama cok can yakıyorlar..:14::14::14::14::14:

Nasir konusundan bende cok muzdariptim.dar ayakkabi ve uzun sure ayakta durmaktann ayagimdan nasir eksik olmazdi.hamileligimdede sigil gibi kucuk biseyler cikmisti agagimda.mavalanin manikur tabletlerini kesfettim.haftada bi gun ayaklarimi bu suda beklettim yarim saat kadar.esim nasirli bolgeyi jiletle kazidi.2-3 seferde nasir tamamen yok oldu.simdilerde sadece kucuk parmaklarimda var onlardanda sikayetim yok. Manikur tabletini siddetle tavsiye ederim.

yaa kizlarr benimde her iki ayak parmaklarimda kucuk nazir cikmis, oyle acisi yok ama goruntu olarak hos degil:50:

Back