- 13 Temmuz 2008
- 202
- 1
- 39
- Konu Sahibi __zeynep__
kızlar... hamileliğe kaç kilo başladık hamilelikte ka kilo aldık ve şimdi kaç kiloyuz hadi yazalımyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibena.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
58 kiloydum hamileliğimde 75 oldum doğumda 4 kilo gitti (çok şişmisim kilomun tamamı şişmedenmiş)
şimdi ise 62 kiloyum bendede çok az göbek var inşallah oda gider ben bi 57 kiloya kadar varabilsem daha var verecek kilo:)
pardon ben nasıldım onu yazmayı unutmusum:)))))
hamileliğe 48le başladım.. doğuma 62 ile gittim.. doğumda 6kilo verdim.. 56 kaldım.. şimdi iseeeee 51 kiloyummmm.... bu kilomdan çok memnunum inşallah daha fazla vermem birazcık göbiş var aslında gitse ii olur ama belli olmuyor şükür.. sadece ben görüyorum herkes şaşırıyor zaten ne çabuk verdin hiç doğum yapmamış gibisin diye....
bende 45 kilo ile hamile kaldım 20 kilo aldım tam 65 le doğuma gittim 6 kiloyu doğumda verdim suan 51 kiloyum. kendi koloma daha 6 var umarım veririm. he birde sezaryan olduğu için biraz fazlaca göbeğim var hala
ay kizlar icimi kararttiniz 65 le hamile kaldim 25 kilo aldim gide gide 10 kilo kaldi 75 kiloyum karnim kalmadi ama kilom cok gr gr gidiyor moral verin ya gidicek mi bu 10 kilo rejim yapiyim keseyim desen hop sutte kesiliyor of ya birde adet olamadim onunda etkisi var sanirim
sana maşallah diyorum ne kadar oldu doğum yapalı merak ettim.:uhm:
ya kızlar bişey sorcam hastalanmamız mı gerekiyor artık. eğer öyleyse ben neden hala hastalanmadım hay Allah aklıma gelen başıma gelmez umarım...