Nasıl yaptırabilirim????

armenizmir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
1.799
4.783
208
kızlar çok şükür büyük bi dert değil ama belki parlak bi fikir çıkar . Şöyle ki ben dış görünüş takıntılıyım görsellik çok önemli 1 yıllık da evliyim eşimle evlendiğimizde ikimiz de çok fit tiplerdik eşim de kaslı falandı. Tahmin edersiniz ki balayı falan kilo aldık 4 5 kilo kadar sonra ben bunları verdim spordu squattı . Lakiiinnn eşimde tık yok. Eski fit vucudunu istiorum ama asla spor yapmıo ne dediysem yok. Birlikte yapalım dedim ben öyle beğeniorum dedim yok. Hergün bi bahanesi var. 6 aydır falan uğraşıorum . Sizce?

Bırakın öyle kalsın bi süre, ailenizin arkadaşlarınızın yanında ona 'armenizmir senin yanında çok daha iyi görünüyor , sen böyle değildin' dedirtin :)

önemli olan sağlık...kaldıki o kaslar yaşlanıncada sarkacak ozaman ne yapaksınız..

kaslı erkek fotolarına bak ya da filmlerde dizilerde karşınıza çıkınca hey heyy gidi nerde eski halin sen de böyleydin vb. de.
cidden spor cok farkettiriyor

önemli olan sağlık...kaldıki o kaslar yaşlanıncada sarkacak ozaman ne yapaksınız..
canımcım tabi ki bişi yapmıcam da yaşlı değil yani henüz. Hem kaldı ki spor da sağlık ayrıca ben Nebahat Çehre gibi kalmaya çalışırken o niye çöksün. Hem sıhatle görünüş arası tercih yapalım demio kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…