• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl yaptırabilirim?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz? Benim su andaki saç rengim 1.resimdeki renk ama kuaföre boyattığım için rengin adını bilmiyorum ama açıcıyla yapıldı. İstediğim renkler diğer resimlerdekiler nasıl elde edebilirim kuaföre yaptırıcam ama anlamıyo beni siz bu rengin nasıl tutcağını biliyosanız yardımcı olur musnuz?
Hepsi farklı renkler biliyorum ama ortak olan bir şey var hepsinde ben anlıyorum onu ama anlatamıyorum koyu küllülük olsun doğal olsun ve asla dorelik olmasın istiyorum anlayan biri yardım etsin lütfen
Eki Görüntüle 696579
Eki Görüntüle 696580 Eki Görüntüle 696581 Eki Görüntüle 696582

cila yapabilirsin saçına.benim saçımda da dorelik vardı ben şöyle yaptım nevacolor 0.11 mavi,10.1 küllü platin,9.01 gümüş renklerini yarımşar tüp sıktım sonra yanında verdikleri oksidanların 1 şişesini ekledim üzerine aynı şişeyle su ekledim 2 yemek kaşığı kadar da saç kremi koydum hepsini iyice karıştırıp saçıma sürdüm yalnız ben saçımda unutup fazla beklettim 30 dk kadar o yüzden saçım ilk başta en sondaki resimden daha küllü gri-yeşil gibi bişey olmuştu sonra aktı normal küllü kumrala döndü.o yüzden saçında beklettiğin süreye dikkat et 10 dakikayı geçmesin.

cila yapabilirsin saçına.benim saçımda da dorelik vardı ben şöyle yaptım nevacolor 0.11 mavi,10.1 küllü platin,9.01 gümüş renklerini yarımşar tüp sıktım sonra yanında verdikleri oksidanların 1 şişesini ekledim üzerine aynı şişeyle su ekledim 2 yemek kaşığı kadar da saç kremi koydum hepsini iyice karıştırıp saçıma sürdüm yalnız ben saçımda unutup fazla beklettim 30 dk kadar o yüzden saçım ilk başta en sondaki resimden daha küllü gri-yeşil gibi bişey olmuştu sonra aktı normal küllü kumrala döndü.o yüzden saçında beklettiğin süreye dikkat et 10 dakikayı geçmesin.

çok tesekkür ederim canım bu renklerin bi ton koyusunu yaptı gibi bişey hangi rengi kullandığını bılmıyorum ama direk küllü sürdüm gibi bişey söyledi akınca yeşillenmeler olcak diye korkuyorum bunu engellemek için bir onerin var mı?

yok şimdi yeşillenmediyse akınca hiç yeşillenmez.aktıkça yeşillik gidiyor zaten.olsa olsa hafif turunculaşır ondan da rahatsız olursan dediğim cilayı yaparsın tekrar

Back