• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Nasil yapsam?? Tavsiyelerinizi bekliyorum

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
Arkadaslar bebisimin odasini hazirlamak istiyorum yavas yavas ama nasil yapsam bir türlü karar veremedim. Simdi bizim ilk bebegimiz oldugu icin herseyi güzel tam olsun istiyorum:) her anne gibi tabiki:)
Bir cocuk odamiz var yatak odasindan biraz uzak...
simdi ben istiyorum ki cocuk odasina bebek yatagi, dolabi, ve Wickelkommode (bebegi bezlerken dolap cekmeceli) olsun, ayriyetten yatak odasinda bir besik, ilk zamanlar bebis yanimizda kalmasi icin ve kalacagi icin... duymayiz yatak odasindan minnosumuzu:)
sizce böyle mi yapayim yoksa besik almayip yatagini mi yatak odasina koyayim....?
problem olan yatak odamiz büyük degil besik ancak sigar, ve ben istiyorum ki bebegin odasi tam olsun güzelligi süsü bozulmasin yatagi bizim yatak odasina o yüzden istemiyorum zaten sigmazda.. ama siz bana ne öneriyorunuz siz nasil yapdiniz, biliyorum he yatak hem besik de masrafli oluyor ama ne yapsam bilemiyorum.....

Merhaba Zilanur
bende ilk bebeğim için hazırlık yapıyorum :) aynen senin gibi ayrı oda hazırlayacağım fakat ilk aylarda yanımda yatıracağım. ben ayrı bir yatak almadım.. hem birkaç ay için masraf yapmak istemedim hem de sonradan evde kalabalık olacak diye. ona vereceğim parayla başka birşey yaparım diyorum. odasını düzenlicem yine. doğduğu gün odama taşırız diye düşünüyorum... inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın..

canım bence odasını istediğin gibi herşeyi olacak şekilde yap çünkü ilk bebeğinmiş hevesin içinde kalmasın sadece ilk zamanlar yanında yatırmak için park yatak al hem çok ucuz hem çok yer kaplamıyor katlanabiliyor hemde sonradan oyun parkı olarak kullanabilirsin ayrıyeten beşik almana gerek kalmaz ben de böyle yapmayı düşünüyordum ama evimizi değiştirdik burdaki yatak odam çok küçük bizim mobilyalar zor sığdı o yüzden sadece odasını istediğim gibi yaptım yinede sen bilirsin ben bi öneri sundum kolay gelsin....

canım bence odasını istediğin gibi herşeyi olacak şekilde yap çünkü ilk bebeğinmiş hevesin içinde kalmasın sadece ilk zamanlar yanında yatırmak için park yatak al hem çok ucuz hem çok yer kaplamıyor katlanabiliyor hemde sonradan oyun parkı olarak kullanabilirsin ayrıyeten beşik almana gerek kalmaz ben de böyle yapmayı düşünüyordum ama evimizi değiştirdik burdaki yatak odam çok küçük bizim mobilyalar zor sığdı o yüzden sadece odasını istediğim gibi yaptım yinede sen bilirsin ben bi öneri sundum kolay gelsin....

evet canim bu cok iyi bir fikir park yatak alirsam hem ilerde izine türkiyeye gittikmi onuda yanima alirim ölye süper olur...
benim aklima hic gelmedi bu, gerce daha hic bir sey alamdik, sadece esimle cuma günü gittik bebek arabasi bakdik ve bunu siparis ettik, sepeti herseyi icinde ilerde 4-5 yasina geldimi normal cocuk arabasi ilede kullaniliyor cok pratik,
yoksa daha henüz bir sey almadik, bizim bebisimiz biraz inatci göstermiyor cinsiyetini o yüzdende bir sey alamiyoruz....

evet canim bu cok iyi bir fikir park yatak alirsam hem ilerde izine türkiyeye gittikmi onuda yanima alirim ölye süper olur...
benim aklima hic gelmedi bu, gerce daha hic bir sey alamdik, sadece esimle cuma günü gittik bebek arabasi bakdik ve bunu siparis ettik, sepeti herseyi icinde ilerde 4-5 yasina geldimi normal cocuk arabasi ilede kullaniliyor cok pratik,
yoksa daha henüz bir sey almadik, bizim bebisimiz biraz inatci göstermiyor cinsiyetini o yüzdende bir sey alamiyoruz....

canım kaç aylık hamilesin merak ettim bebişler kaçıncı aya kadar saklıyabiliyorlar cinsiyetini acaba .....:nazar::nazar::nazar:

daha önce bebek beşiği kullanmış bir anne olarak ikinci bebeğimde şu an yine beşik aldım hamileyken park yataklara baktım ama yatak odasında çok fazla yer kaplıyor naylon karışımı hepsi beni rahatsız etti bebeğe zararı olmasın diye almadım uygun hoş kumaş kaplı şirin bir beşik aldım ayrıca odasına sonradan büyüyebilen yataklı bir oda takımı aldık orayada 6.aydan sonra yatar bir bebek telsizi bu devrede çok kullanılıyor.

cnm benim bebegim de kucukken ayni sorunu dusunuyordum,park yatak cok yer kapliyor diye almadim,sende yurtdisindasin cok guzel kucucuk bebis yataklari var ben onlardan almistim 7 ayina kadar fln yatirdim icinde hem odada cok yer kaplamadi hemde cok sirin gozukuyordu,7 aydan sonraodasina gecirdim baby fonla devam ettim

mehayet
bende besik almak istedim burada 120€ alabiliyorsun, yorgani herseyi icinde, ama birazda maddi durumu düsünmem lazim, park yatagi niye uygun gördüm bebegimiz dogudukdan 4-5 ay sonra türkiyeye gideriz esim diyor, ailesini özledigi icin, bende bebegimi yerlerde yatirmak istemiyorum, düsündümki eger park yatak alirsam hemde ilerde türkiyeye giderken kullaniriz, madii durumum el verisli olsa onuda alirdim park yatakda ama isde bazi durumlarda cebimizdeki parayi düsünmemiz gerekiyor....

himm anliyorum evt bende 120 euroya almistim,haklisin maddi durumuda dusunmek lazim,ama kucucuk bebek ne bilim park yatak naylon bana rahatsiz olurmus gibi geliyor,
benim ilk bebegim oldugu icin ikinci yatagi alirken tereddut etmedim ikincide kullanir ucuncude eskimez,(bu arada uc cocuk yapicam galiba dusunceme bak):))))
park yataga gelince izne giderken goturdum izinde gercekten cok lazim oluyor ama oraya gitmisken geri getirmek istemedim biraktim yer kapliyor geri donuste,gitmisken kalsin orda hersenemi gidersin yoksa iki senede birmi o durur orda,

ben aldım mobilya yatak aldım.5 yaşına kadar yatabiliyor.asansörlü, 4 çekmeceli.ayrıyetten benden kalma bir şifonyerim var, onu da süsledik.evimin her odasında gömme dopal var.yanıma koydurucam yatağı , yatak odasına , daha elime geçmedi yeni aldım.6 ay-1 yaşından sonra yatağını alıp odasına koyucam.ben bir yatak aldım yani.büyük.

esimle bir konusacagim su besik olayini, bakalim ne diyecek...
simdi esimide sik bogaz etmek istemiyorum cok calisiyor ve yorgun argin eve geliyor izine gitmek istiyor onada para lazim eeh az bucuk da harclik olacak cebimize...
bende isterdimki ilk bebisimde hersey olsun ama maddi durum olmayinca yine allaha sükür beterin beteri var bakalim nasil yapariz...

Bence Beşiği odana al daha rahat edersin ben öyle yapıcam. yatağı odasında kalsın hem odası bozulmamış olur. Aber die Wickelkommode sollte auch in deinem Zimmer sein..

Wickelkommode kesinlikle yatak odama sigmaz odam dar yürümeye anca yer var, bebisin odasinda kalacak mecbur, besigide bilmiyorum esimle bir konusacagiz onuda bunaltmak istemiyorm

Back