- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
-
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
Bende aynısını dedim sonra firmaya cevap maili dahil atmadım hali siler gibi dediler bana da oyle şey mi olur yaBen oğlumun oyuncaklarını hep makineye atıyorum ter temiz oluyor ,silmeyle arınmaz ki
öyle yap birşeye sar madem hassassaBende aynısını dedim sonra firmaya cevap maili dahil atmadım hali siler gibi dediler bana da oyle şey mi olur yakaç derecede kaç dakikada yikamam lazım nasıl kurutmam lazim bide gözüne felan zarar gelmesin diye çarşafa sarıp mi atmaliyim ayyy kafayı yicem
perdelerı yıkadığın gıbı yıkayabılırsın ben oğlumun konuşan pepesını atıyorum yıkanığp çıkıyor hala konuşuyor :)
Doğru diyorsunuz daha alali bir ay oldu olucak ama gece beraber yatıyoruz ayicimla rengi de beyaz olunca bi içim tuhaf oldu yikayasim geliyorhalı siler gibi koslayla silebilirsin işe yarar bence kosla leke bırakmıyor halıda mürekkep lekesini bile çıkarıyor,kirler içine işlememiştir sonuçta :)
:)teşekkürler ben asmıyorum peteğin üzerinde kurutuyorumçok hossunuz vallahi anlatmanın en açık yoluydu kuruturken asilmaz dimi çok küçük bişey değil ayicigim 50-60 cmdir
internetten baktigimda hiç net cevap bulamadım oda sıcaklığında da kurur Dimi:)teşekkürler ben asmıyorum peteğin üzerinde kurutuyorum
Doğru diyorsunuz daha alali bir ay oldu olucak ama gece beraber yatıyoruz ayicimla rengi de beyaz olunca bi içim tuhaf oldu yikayasim geliyor
benimde var beyaz ayıcığım hatta ayıcık bile denmez makina büyüklüğünde:) benimkide kirlendi ama üşendiğimden temizlemedim bi türlü,bende aynını yapıcam makinaya sığmaz