- 28 Haziran 2023
- 51
- 23
- 31
- Konu Sahibi lepistesss1
Selam güzel kadınlar. Önceki konumu okuyanlar bilir. Bilmeyenler için özet geçicek olursam sevgilim sürekli kendini haklı görüyor hep benim suçlu problemli olduğumu düşünüyor ve bazı tartışmalardan sonra iletişimi kesiyor yine tartıştık ve bu sefer iletişimi ben kestim 1 hafta oldu ne aradı ne sordu. Sosyal medyadan görüyorum keyfinde arkadaşlarıyla oradan buradan fotoğraf atıyor. Ailelerimizle tanışmıştık. Belki de dediği gibi problemli benimdir sorun bendedir bilmiyorum. Ama bu kadar değer verdiğim bir insanın beni kaybetmekten korkmaması umrunda olmaması çok canımı yaktı. Ne diyeceğimi de bilmiyorum buraya yazıyorum ama niye yazıyorum onu da bilmiyorum. Artık ben ayrıldık gözüyle bakıyorum ikimiz aynı şehirde yaşıyoruz ben ailemleydim tatildeydim farklı bir şehirde şimdi o şehire dönücem evimin anahtarı ondaydı ne olur ne olmaz diye bırakmıştım. Şimdi anahtarımı başka arkadaşa ver ondan alırım ben mi desem? O anahtarımı başka biriyle gönderirse daha çok üzülür ve gururum kırılır. Başka şeylerle ilgilensem de hep o acı mutsuzluk hatırlatıyor kendini karşı taraf ne güzel umrunda değil. Başka insanlara da bakıyorum onlarda gayet umursamıyor böyle durumlarda evet insan üzülür normali budur ama bu kadar kafaya takmak istemiyorum beni önemsemeyen insanı. Nasıl yapıyorsunuz? Ben bir türlü beceremedim o aman gidiyorsa gitsin bana göre hata ondaydı ona rağmen inatlaşıyosa bırak orada kalsın kafasını. Acaba ben mi sorunluyum diyorum durup durup. Yaşımda küçük değil kendime de kızıyorum. İnsanlar neler atlatıyor sen buna mı üzülüyorsun diyorum. Hiç öyle keskin biri olamadım. Kestirip atan önemsemeyen. Nasıl yapıyorlar ya da nasıl yapıyorsunuz? Biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın.