Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
kızlar benim 11 ay 12 günlük ikizlerim var ve de bas dönmelerim.bunun için doktora gittim ilaç kullanmam gerekiyor ama emzirdiğim için olmuyor.bu zamana kadar idare ettim.simdi annemin yanındayım bir hafta daha ve burda emzirmeyi kesmemi söylüyor herkes yoksa evde esinle yapamazsınız çok zor olur diyorlar. nasıl yapacam bu işi.sanki yıllardır emziriyormusum gibi geliyor.nasıl ayıracam onları memeden.çok üzülüyorum.nasıl teselli edecem kendimi.nasıl alısacam buna.abartıyor myum acaba biseyler diyin bana.emerken gözümün içine bakısları, bana sarılışları,memeyi alır almaz susmaları daha ne güzellikler siz de bilirsiniz.isin bana mantıklı yönünü anlatır mısınız aklıma yerlestirip duygusallıkta kurtulmam için ihtiyacım var sözlerinize :a015:
ılla kesmen gerekiyor, ilacı mutlaka kullanman gerekiyorsa kes tabi,ama kesin teşhis mi.
çelişki yüzünden süt vermeyi kesen biri olarak, iyi arastır derim.
Bence verilen ilaç hakkında bulunduğun şehirde varsa bir üniveriste hastanesi oranın Farmakoloji A.B.D dan yazılı görüş alabilirsin ilacın emzirme katagorisine göre. Birde eğer sadece 15 - vs gün gibi belirli bir süre içeceksen öncesinde süt stoklayıp daha sonra ilacı içip tedavin bitince tekrar emzirebilirsin.
Kayıtlı Üye
sanırım bunun belli bi tedavisi yok.beynimdeki bi damara ara sıra kan akımı yavasladığı için basım dönüyor zaman zaman artıyor bazen yere düstüğüm oluyor.özellikl kendi evimde çok efor sarf ettiğim için.yani bu ilacı içecem iyi olacam bırakacam aynı olacam benim anladığım bu kızlar
sanırım bunun belli bi tedavisi yok.beynimdeki bi damara ara sıra kan akımı yavasladığı için basım dönüyor zaman zaman artıyor bazen yere düstüğüm oluyor.özellikl kendi evimde çok efor sarf ettiğim için.yani bu ilacı içecem iyi olacam bırakacam aynı olacam benim anladığım bu kızlar
O zaman emzirmeyi bırakacaksın. Unutma sen varsan çocukların var sen yoksan onlarda perişan olur. Zaten en yararlı ve en gerekli dönemde emdiler. Onların sana ihtiyaçları var..Hatta muhtaçlar sana...
Kayıtlı Üye
senağlamasanırım öyle olacak.tesekkür ederim .desteğiniz ve ilginiz için