Borc benleyken oldu isin kötüsü o zaman elde birikim yoktu kisa yoldan elime para geçsin derken önce az olan borç sonra aileme soylemeyelim kendim halledecem diye katlandi da katlandi ve halledilemedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Borc benleyken oldu isin kötüsü o zaman elde birikim yoktu kisa yoldan elime para geçsin derken önce az olan borç sonra aileme soylemeyelim kendim halledecem diye katlandi da katlandi ve halledilemedi
Bak arkadaşım burda bir bayanın konusu var. Sana linkini atayım da ibret al.. Evlenip evlenmeyeceğine sen karar ver..Bor benleyken oldu isin kötüsü o zaman elde birikim yoktu kisa yoldan elime para geçsin derken önce az olan borç sonra aileme soylemeyelim kendim halledecem diye katlandi da katlandi ve halledilemedi
Bak arkadaşım burda bir bayanın konusu var. Sana linkini atayım da ibret al.. Evlenip evlenmeyeceğine sen karar ver..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-ne-yapacagim.804066/
Bu bayanın açtığı konulara bakın. Evlenmeden önce bilseydi asla evlenmezdi..
Konuyu okudum kotu bi durum ama benden birşey saklanmiyor her şey söyleniyor iddia oynarken de ben biliyordum yapma diyordum ama mecburum aileme nasil diyecem diye katlandi üstüne bi de biz araba kiralamistik ve kaza yaptik bize bise olmadi şükür ama araba pert oldu onun borcu derken aldi basini gitti
Ailem durumları biliyor umarim ona göre davranırlar ama hic ümidim yok çünkü bizim akrabalar çok konuşur onlarin agzini kapatmak için biz zor duruma dusecezBorclu olmayan kimse yok. İssiz adamin bile 30,50borcu var. Demem o ki borc bitmesini beklersen evlenmeyi unut. Haa bu arada ailene soyle cok sey istemesinler derim.anlattigina gore durumlari parlak degil. Ailen nerden baksan 100bine yaklasir, ailenide silkeleyip atarlar demedi deme.
Arkadaşım ben seni uyarıyorum. Kumar illettir illet. Borcu bitirsin adım gibi emin yine o kadar borç yapacak. E sen bile bile lades diyorsan da banane yani...
Bence evlenme ömrün onun Borçlarını ödemekle geçecek baksana sorumsuz saçma sapan bir insan
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş anasına babasına acımayan emekli insanları borç altına sokan bir ev parasını kumarda heder eden adamla evlenecekmisin gerçekten
Hadi evlendin bu adam sürekli borçla çıkıp gelince ne yapacaksın mutlu olacağına eminmisin
Nezaman isteyeceklerinden ziyade bu adamdan koca olur mu onu düşün derim
Zaten hemen evlilik mümkün dgl nerden Baksan 1,5 2 yil varCanım evlenme bencede hemen iyice düşün derim ben
Allah nisanlini islah etsin belliki sen evlenmeyi kafana koymussun, ama daha baslamadan problemlerden endise ediyorsun , kocam ve kumar aliskanligi seklinde konu ile cikmazsin insallah.Önümüzde uzun bir zaman var bu hataya tekrar ufaktan bile düşse bende bu ilişkiyi yurutmeyecegim kendisi bunu net olarak biliyor zaten
Allah nisanlini islah etsin belliki sen evlenmeyi kafana koymussun, ama daha baslamadan problemlerden endise ediyorsun , kocam ve kumar aliskanligi seklinde konu ile cikmazsin insallah.
Bilemiyorum, burnuma pek iyi kokular gelmiyor. Sonuçta 30,40bin lira, 70,80bin lira çok ciddi rakamlar. Bir insan bu kadar çok borç yaptiktan sonra kolay kolay birakmaz. Hatta kim bilir simdi birakmis gibi görünür, nisanda, evlilikten sonra tekrar borç çikar. Bak yine 2 ay geciktiriyor ödemeleri.
Yani bence yol yakinken ayril bu adamdan zira bu kumar olayindan bu kadar kolay kurtulcagini sanmiyorum.
Anası babasına yüklemiş borcu sonra da atlatamayacağı bişey değil diyorsun heralde atlatacak olan zaten kendi dışında şimdiye kadar parasını yiyip doyamadığı masum ana babasına olmuş. Hatasını tekrarladığını anladığında iş işten geçmiş olacakHatasiz insan yok onemli olan tekrarlamamasi ve ben bu süreçte ona bakacam çünkü onun bu hatasi dişinda bi hatasi yok evet büyük bir şey ama atlatamayacgi bise değil en azindan bunu zaman gosterecek
Yol yakınken dön bu şekilde borç yapandan üzerine bir de borcunu geciktirenden koca olmaz kaç kurtulMrb arkadaşlar sevgilimin ailesiyle tanisiyoruz artik ama henüz isteme olmadi sebep maddi sıkıntılar...şöyleki benim sevgilim çalışıyor yaklaşık 3200 kadar bi maaşı var ancak biz yeni basladigimiz zamanlarda surekli iddia borsa falan oynuyordu ve o borc cıg gibi buyudu en son ailesine soyledi şu an da yaklaşik 30,40 bin ailesi kredi cekti oduyorlar bi 70,80 de benimki iki ayri karttan kredi cekti oduyorlar ama bu onlari maddi manevi cöküse ugratti.
Son gunlerde benimkinin 2 ay odemeleri geciktirdigini ogrendik ailesine ve bana kendisi soyledi. Sebebini sordugumuzda evet gecerli aciklamasi var bizim 3 yildir iliskimiz var ve benim tum sulalem biliyor artik herkes soruyor ne zaman isteyecekler diye bende artik yazin sonunda dedim ki onun aileside bana oyle dedi ama nasil olacak hic bilmiyorum kasım da ailesinin kredi borclari bitiyor ama benimkinin daha devam edecek annesi memur emeklisi babası ögretmen ödemeleri su an yapiyorlar ama benimki bitirebilecekmi bilmiyorumm...
Bir de bizimkilerin dugun de istekleri fazla olur ve ben vazgeciremem bu isteklerden biliyorum bende ins bu sene atanacam olmazsa da ozel de baslayacam ve gizliden yardim edecem