nasıl yapacağız???

lindse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
493
90
34
Mrb arkadaşlar sevgilimin ailesiyle tanisiyoruz artik ama henüz isteme olmadi sebep maddi sıkıntılar...şöyleki benim sevgilim çalışıyor yaklaşık 3200 kadar bi maaşı var ancak biz yeni basladigimiz zamanlarda surekli iddia borsa falan oynuyordu ve o borc cıg gibi buyudu en son ailesine soyledi şu an da yaklaşik 30,40 bin ailesi kredi cekti oduyorlar bi 70,80 de benimki iki ayri karttan kredi cekti oduyorlar ama bu onlari maddi manevi cöküse ugratti.
Son gunlerde benimkinin 2 ay odemeleri geciktirdigini ogrendik ailesine ve bana kendisi soyledi. Sebebini sordugumuzda evet gecerli aciklamasi var bizim 3 yildir iliskimiz var ve benim tum sulalem biliyor artik herkes soruyor ne zaman isteyecekler diye bende artik yazin sonunda dedim ki onun aileside bana oyle dedi ama nasil olacak hic bilmiyorum kasım da ailesinin kredi borclari bitiyor ama benimkinin daha devam edecek annesi memur emeklisi babası ögretmen ödemeleri su an yapiyorlar ama benimki bitirebilecekmi bilmiyorumm...
Bir de bizimkilerin dugun de istekleri fazla olur ve ben vazgeciremem bu isteklerden biliyorum bende ins bu sene atanacam olmazsa da ozel de baslayacam ve gizliden yardim edecem

hiç acele etme canım önce borçlarını bitirsin yoksa sen çekeceksin sıkıntıyı.evlenene kadarda bıraksın onlara para harcamayı emin olmadan evlenme derim

bEtty_A .!.:
hiç acele etme canım önce borçlarını bitirsin yoksa sen çekeceksin sıkıntıyı.evlenene kadarda bıraksın onlara para harcamayı emin olmadan evlenme derim
Onlari birakti ama kalan borçlar düğün borclari nasil olacak kafam almiyor

Çok zor canım bende eşime nişanlıyken vermişdim kredi kartlarımı inanki daha yeni bu ay bitti ikiside yapılandırmışdım iptal ettirdim ohh dedim işin zor ya olmazsa bu iş kısmet bellimi olur bir an önce ödetmeye bak derim

[QUOTCnm NAZ__24, post: 39897843, member: 90330"]Çok zor canım bende eşime nişanlıyken vermişdim kredi kartlarımı inanki daha yeni bu ay bitti ikiside yapılandırmışdım iptal ettirdim ohh dedim işin zor ya olmazsa bu iş kısmet bellimi olur bir an önce ödetmeye bak derim[/QUOTE]

Yok cnm kredileri ben cekmedim o cekti

Ödemelerini bekle derim nişan olabilir ama düğün bukadar borçla mantıklı gelmiyor ha birde inaşşah olurda evlenirseniz daha farklı borçlar çıkmaz sen düzenli ödetmeye bak :/

en iyisi acele etme ha nişan falan olur o ayrı ama düğün için bekle borcunuz bitsin
Zaten önce nişan olacak daha sonraki sene dugun o zamanda borclari bitmiş olacak ama elde bi birikim olmayacak su an zaten kredisini bile geriden takip ediyor yeniden yapilandiracakmis bakalim bende anlamam hic bu kredi işlerinden ... Nisan bile yapamiyoruz su an düşünün elde var sifir biz de nisani da erkek tarafi yapar da artik evde birşey yapacaz ama pastasiydi tatlisiydi setiydii derken yine gidecek baya bide ayti sehirlerdeyiz yol masrafi da eklenecek off off

Borclu olmayan kimse yok. İssiz adamin bile 30,50borcu var. Demem o ki borc bitmesini beklersen evlenmeyi unut. Haa bu arada ailene soyle cok sey istemesinler derim.anlattigina gore durumlari parlak degil. Ailen nerden baksan 100bine yaklasir, ailenide silkeleyip atarlar demedi deme.

Kim sorarsa sorsun o borc bitmeden evlenmee hatta borc bitincede gozlemle derim yine abuk sabuk seyler oynuyor mu diye ama evlenince ayni seyi yaoarsaq omrun biter borc odemekten ben boyle bi adamla asla evlenemezdim

Zaten sürekli gözüm üstünde ve anlaşma yaptim zaten evlenince maaş kartin bende kalacak diye su an ayrıca yardim aliyor bu konuda psikologa gidiyor , hatasini anladi amma is isten geçti yani

Konu belki bu degil ama , kumar kadar kotu birsey yok dunyada , yarin bir gun evlenirsen bu adamla basin daha buyuk belaya girebilir . Cunku kumar öyle bir illetki uyusturucunun bile tedavisi kumarin tedavisinden daha kolay . Dikkat et canim .

Bu kadar borç varken evlenmeyi düşünme bir de nasıl evleneceksiniz para yok ki? Birde o iddia borsa gibi şeyleri bırakmak zor onuda belirteyim

yapılandırınca üstüne eklenecek yine ne kadar eklenir bilmiyorm ama borç fazlalaşacak diye biliyorum.hakkında hayırlısı ama bile bile lades deme evliyken borçlu olmak çok zor oluyor.nişanıda evde yaparsınız ufak bir tören eğer beklemek istemiyorsanız en doğrusu bu

Ödemelerini bekle derim nişan olabilir ama düğün bukadar borçla mantıklı gelmiyor ha birde inaşşah olurda evlenirseniz daha farklı borçlar çıkmaz sen düzenli ödetmeye bak :/

Zaten olsa olsa nişan olur hatta o bile zorla olur su an onun içinde eylül ekimi bekleyecem

Zaten sürekli gözüm üstünde ve anlaşma yaptim zaten evlenince maaş kartin bende kalacak diye su an ayrıca yardim aliyor bu konuda psikologa gidiyor , hatasini anladi amma is isten geçti yani

Yardim aliyorsa gercekten iyi ama bu derece borc batana kadar bunlari yapiyorsa zaten bagimlidir umarim bidaha yapmaz burda bir arkadasin kocasi oyle borc yapmis aileler filan hep beraber zor kapatmis taa sonra adam bi yigin borca daha girmis filan baya karisikti pisman oldum laflarina filan bakma yani tedavisine devam etsin umarim seni yaniltmaz

TE="bEtty_A, post: 39898209, member: 506823"]

yapılandırınca üstüne eklenecek yine ne kadar eklenir bilmiyorm ama borç fazlalaşacak diye biliyorum.hakkında hayırlısı ama bile bile lades deme evliyken borçlu olmak çok zor oluyor.nişanıda evde yaparsınız ufak bir tören eğer beklemek istemiyorsanız en doğrusu bu
[/QUOTE]
Oyle yapacagiz gibi hadi ya artiyor demek inşallah çok artmiyordur sorarim onu

Konu belki bu degil ama , kumar kadar kotu birsey yok dunyada , yarin bir gun evlenirsen bu adamla basin daha buyuk belaya girebilir . Cunku ku.mar öyle bir illetki uyusturucunun bile tedavisi kumarin tedavisinden daha kolay . Dikkat et canim .
İnşallah düzelir zaten daha bu yaz değil gelecek yaz düğün olur o zamana kadar da anlariz
Bu ka dar borç varken evlenmeyi düşünme bir de nasıl evleneceksiniz para yok ki? Birde o iddia borsa gibi şeyleri bırakmak zor onuda belirteyim
Maleseff

Borcun ne için olduğu da çok önemli. Adamın kumar borcu var ya. Böyle bir adamla evlenilir mi? Nasıl güveniyorsunuz hayret doğrusu...

Borcun ne için olduğu da çok önemli. Adamın kumar borcu var ya. Böyle bir adamla evlenilir mi? Nasıl güveniyorsunuz hayret doğrusu...

Bor benleyken oldu isin kötüsü o zaman elde birikim yoktu kisa yoldan elime para geçsin derken önce az olan borç sonra aileme soylemeyelim kendim halledecem diye katlandi da katlandi ve halledilemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…