Nasil yapacagimi bilmiyorum

Green Day

Değermişuleşdünyaiçinsonsuzahiretiniyakmaya
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
890
6.695
Biliyorum belki konunun yeri bura degil fakat ne kadar cok kisiye ulasip yardim alirsam daha karli cikarim dedim o yuzden buraya yazdim herkesten ozur dilerim simdiden arkadaslar ben kanaviceye baslamak istiyorum 40 tl param var ve daha once hic yapmadim en kolay bi sema secip yazili mutfak havlusu baslamak istiyorum gereken malzemeleri kolaylikla bulabilir miyim ozellikle etamin havlu gibi ya da etamin.. Havlu degil de once basit bir sablondan yola cikarak tablo mu yapsam sizce ne yapmaliyim? Onerilerinizi bekliyorum simdiden ilgilenen herkese tesekkurler...

Hayırlı akşamlar
Ben de kaneviçe işledim , hatta ilk kanevicem seccade oldu
Aslında çok basit eli işidir , örnekleri kolayca çıkarabilirsin
Ama ben kaneviçe havluyu hiç duymadım
Kolay gelsin şimdiden .

Sana da iyi aksamlar tesekkurle canim bende zaten ilkkez duydum kanavicenin adini bile bilmiyodum bi yakinimiz yapmisti ondan yani..

Ben de yapıyorum. 10,15,20 tl civarında boyutlarına göre fiyatı değişen kanaviçe kumaşı almıştım.
Desenler işin ise fikir olsun diye küçük bir kanaviçe dergisi almıştım. Orda gerekli bilgiler şablonlar bulunuyor.
Durum güncellemende de yazmıştım zaten bulabileceğin yerleri. Kanaviçede hiçbir bilgin yoksa arama motorundan araştırıp basitçe öğrenebilirsin. Oldukça zevkli ve kolay.

Kanaviçe eğlenceli bir el işidir . .
Kurdele nakışı ve boyama da öneririm. .

X