Gebeliğe Hazırlık Nasıl yaa yine negatiifff:(((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sadelikherseydir

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
2.424
13.597
208
29
Kizlar bugun adet gecikmemin 2.gunu butun belirtiler var hekes yüzüme bakip hamilemisin diyo test yaparken o kadar hissettimki hamileyim kesin diye ama yine cikmadi ne dersiniz kanda baktiriyimmi yada gec döllenme falan olabilirmi yardimci olun bana:110:

Kizlar bugun adet gecikmemin 2.gunu butun belirtiler var hekes yüzüme bakip hamilemisin diyo test yaparken o kadar hissettimki hamileyim kesin diye ama yine cikmadi ne dersiniz kanda baktiriyimmi yada gec döllenme falan olabilirmi yardimci olun bana:110:
Bir hafta bekle canım yine test yap negatifse kırmızı gelmediyse doktora git söktürücü kullan bende bunu geçen ay yaşadım

Bir hafta bekle canım yine test yap negatifse kırmızı gelmediyse doktora git söktürücü kullan bende bunu geçen ay yaşadım

Sağol cevabın icin canim valla testi yaparken kendimden o kadar emindimki demekki emin olmanak lazimmis yukilmamak icin hayirliai Rabbim bilir tabiki gec döllenme hakkında bi bilgin varmi canim

Canım o ay hamilelik bekleyenler, beklenti de olduğu için, vücut hamilelik belirtisi gösterebiliyor
Ama belki de hamileainiz
İnşallah hamileainizdir

Cok sagol kuzum ya umutsuzluga kapilmak yok o zaman adet olanana kadar icimde tuhad bi his var ama piskolojik degildir insallah:)

Back