• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl verilecek bu kilolar!!

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Sütümü azaltmadan fazla kilolarımı nasıl verebilirim. Ayda en az 4 kilo vermem lazımkaydirigubbakcemile2

cnm ben 12 kg aldım hamileliğim boyunca 7 si doğumda gitti şimdi 65 kg ım.kilo vermeye çalıştım sütüm azaldı.günde 1800 kalori aldım 6 öğün beslendim 2 kg verdim ama bunu da sürdürmek çok zor.1800 kalorinin altına düşmeden üstüne çıkmadan bir diyet yaparsan verebilirsin ama 1800 e sabitlemen lazım.

biraz arastirirsan eminimki kendine uygun bir diyet bulursun
ayrica bebegin kac aylik ???
emziren annelerde 6 ayin sonunda baya bir incelme görülüyor diye duydum
ve bu diyet yapmadan olabilecek birsey

56 kiloyla hamile kaldım ve 85 ile doguma girdim dogumdan çıktıgımda 7 kilo gitmişti şimdi dogum yapalı 26 gün oldu ve ben şimdiden 69 kiloya düştüm bebegimi emziriyorum diyet falan yapmıorum sadecee karnımı tıka basa doyurmuyuyorum canım atıştırmak istediginde su içiyorum spora başladım hafif hafif yapıorum bence yaşlada alakalı biraazda

Çok hızlı kilo vermişsin ne güzel, ben de emziriyorum ama bu kadar çabuk incelemiyorum:(
33 yaşındayım. İkinci bebeğim. Yediklerime biraz dikkat etsem sütüm azalıyor, kesilecek sanıyorum korkuyorum.
boyum 1.70 cm. 65 kilo ile hamile kaldım, 93 kilo ile 2,5 ay önce doğuma gittim, doğum sonrası 85 kg oldum. Şimdi 78 kiloyum. Pilatese başladım. Bol su içiyorum

irmako maşallah sende iyi vermişssin çevremde o kadar çok insan varki bebegi 8 aylık ama hala 1 gram veremediklerinden yakınıolar.Stel tea die bi çay var ondan kullanıorum sütüm azalmasın ddie rezene çayı içiorum ben az az ve sık sık yemek yiyorum umarım saglıklı bi şekilde ve hızlıca kilo verirsin bebeşini öpüyoruz buarada benim yaşım 23 yaşın çok büyük önemi var

sezeyan yaptım bende ama sen daha dogum yapmadıysan sakın korkma derim sezeyandan ve sancılardan ben çok sancı çekip sezeryan oldum ama inan hiç anlatılanlar gibi diilmiş kolay atlatılıo :)))) hem kilolar hem dogum

evet daha doğum yapmadım
sezaryan yapanlar da göbek kalıyo felan diyorlar daha zor zayıflıyormuşsun öyle diyorlar
ben de sezeryan düşünüyorum

valla canım okadar kötü anlatıolarkii insan korkuyoo ben tam hazırlanırken ben vazgeçtim olmıycam dedim ama saagolsunlar beni çok güzel motive ettiler hemşireler ne sondadan ne lavmandan ne uyaanırken çekilen sancıdan ne daha sonrasında ne kilolardan kork derim inan atlatılıo ve çokda korkunç diiller sen böle şeyllerle doldurma kafanı ve izin verme güzel düşün göbege gelince evet önce çok kötü görünüo canım hatta ben sanki hiç dogurmamış gibiydim kocamandı göbegim 3. gün sardım göbegimii 14 gün boyunca tüm gün sarılı gezdim tabi bunun sıkıntısı kabzlıkla çektim dışarı çıkamadım sürekli göbegimi sardıgım için bagırsaklarım tebbelleşmiş ilaçlarla zor çıkttım göbegime gelince hala var zamanla topalanacaktır ve ben sardıgım için hiç sarkma olmadı bende çok şükür ve yumaşacık diil

Back