Nasil uyutuyorsunuz

8 aylık uyumuyor. 16 aylik olsa bile mi uyumicak 🥴 artık lafa sözü anliyor olsa bilemi. Ne zamn rahat edicez :)

Kızlar selam 16 aylık kızım var hep emzirirken uyuyordu şimdi memeden kesmeye çalışıyorum nasıl uyutuyorsunuz bana öneride bulunun lütfen 1 saattir sallıyorum uyutamadim
Ben önce uykuyu memesiz yapıp sonra memeden kestim. Emerken iyice mayıştığında memeden çekip, sarılıp uyuma düzenine geçtim. 18 aylık civarıydı. Buna alışınca ve asla bir daha memede uyumasına izin vermeyince 1-2 haftada alıştı. Böyle bir şey deneyebilirsiniz.

Ben önce uykuyu memesiz yapıp sonra memeden kestim. Emerken iyice mayıştığında memeden çekip, sarılıp uyuma düzenine geçtim. 18 aylık civarıydı. Buna alışınca ve asla bir daha memede uyumasına izin vermeyince 1-2 haftada alıştı. Böyle bir şey deneyebilirsiniz.
Gündüz çok aramıyor zaten ne zaman uyutmaya götürüyorum yanına yatıyorum hemen ac diye yakamı cekistiriyor uykuya dalıyor memeyi çektiğim an kıyamet koparıyor uyanıp ağlamaya başlıyor bu yüzden istiyorum bıraktırma emzigi kabul etmiyor ve beni emzik gibi kullanmaya başladı şu saat oldu 9 da kalktı hala uyumadı bende emzirmedim birlikte direniyoruz

Ben emziriyorum emerek uyumazsa ayakda sallıyorum uyuyor. Gecede uyandığında emiyor uyuyor. her uyanmada emzirmeyin su verin sizde. ben emerek uyumazsa su veriyorum sulugu pipetli az su içiyor pipetine dokunarak uyuyor 😂 meme yoksa suluk var diyip sarılıyor.

Ben emziriyorum emerek uyumazsa ayakda sallıyorum uyuyor. Gecede uyandığında emiyor uyuyor he uyanmada emzirmeyin su verin sizde ben su veriyorum sulugu pipetli az su içiyor pipetine dokunarak uyuyor 😂 meme yoksa suluk var diyip sarılıyor.
Emzirerek uyutuyordum zaten ama yok dalıyor memeyi çektiğim an geri uyanıyor beni emzik yaptı bugün ayakta sallama vs denemediğim bir şey kalmadı bu saat oldu ancak uyudu 12 saattir uykusuz kıyamıyorum da ama bırakması gerekiyor ne yapicam bende bilmiyorum

Oda karanlik olsun. Yanina uzanin. O sekilde uyur. 2.5yas koca bebemle tam 8de yataga girdik, 5dk once uykuya daldi. 50dk boyunca sirinlikler yapip durdu kac kere kalkti, ben uyuyorum annecim hadi sen de uyu diyip durdum. Siz de bu sekilde deniyebilirsiniz. Sallamaktansa 1 saat yatakta uzanmak sizi de gayet dinlendirir. Ben 1.5yasindan beri bu sekilde uyutuyorum. Oglen uykularinda bazen salliyorum.

Oda karanlik olsun. Yanina uzanin. O sekilde uyur. 2.5yas koca bebemle tam 8de yataga girdik, 5dk once uykuya daldi. 50dk boyunca sirinlikler yapip durdu kac kere kalkti, ben uyuyorum annecim hadi sen de uyu diyip durdum. Siz de bu sekilde deniyebilirsiniz. Sallamaktansa 1 saat yatakta uzanmak sizi de gayet dinlendirir. Ben 1.5yasindan beri bu sekilde uyutuyorum. Oglen uykularinda bazen salliyorum.
Normalde 1 de öğle uykusuna yatması gerekiyordu hiç bir şekilde uyutamadim farkındayım bocaliyor çünkü öyle uyumaya alıştı ama bir sonu yok büyüdükçe daha kötü olacak bıraktırmasi daha zor olacak yarın deneyeceğim bakalım senin dediğinide

X