- 28 Temmuz 2015
- 125
- 142
- 35
- Konu Sahibi Yesim Ustal Unluturk
Kızlar selam 16 aylık kızım var hep emzirirken uyuyordu şimdi memeden kesmeye çalışıyorum nasıl uyutuyorsunuz bana öneride bulunun lütfen 1 saattir sallıyorum uyutamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanına yatınca direk kalkıyor ne denediysem uyumadı biraktim bende uykusu gelince uyur diyeŞimdiye kadar hiç sallamadıysan sallamaya alıştırma. Yanına yat pış pış yaparak uyusun
Uyumuyor çünkü emzik niyetine beni kullandığı için emzik almıyorEmzikle uyumuyor mu emmek isteyecektir öyle alıştıysa
Yanınıza emzirir gibi yatırıp emzik verebilirsiniz ya da nasıl besleniyorsa biberon falan verebilirsiniz ya da uyku eğitimi aldırmanız lazımUyumuyor çünkü emzik niyetine beni kullandığı için emzik almıyor
Valla canım hepsini denedim inat etti uyumuyor şuan öğle uykusundan kalkması lazımdı ama yok uyutamadim bıraktımYanınıza emzirir gibi yatırıp emzik verebilirsiniz ya da nasıl besleniyorsa biberon falan verebilirsiniz ya da uyku eğitimi aldırmanız lazım
Uyumuyor valla bugün ki uykusunu yapmadı ve şuan çekmece tepesinde saldım artık ne yapayım8 aylık uyumuyor. 16 aylik olsa bile mi uyumicak artık lafa sözü anliyor olsa bilemi. Ne zamn rahat edicez :)
Belki ayından dolayı atak falandır emzirmediğiniz sizi protesto da ediyor olabilirValla canım hepsini denedim inat etti uyumuyor şuan öğle uykusundan kalkması lazımdı ama yok uyutamadim bıraktım
Şuan deli gibi uykusu geldi bu saatten sonra uyursa muhtemelen ben sabahçı olurum analık çok zorBelki ayından dolayı atak falandır emzirmediğiniz sizi protesto da ediyor olabilir
Ben önce uykuyu memesiz yapıp sonra memeden kestim. Emerken iyice mayıştığında memeden çekip, sarılıp uyuma düzenine geçtim. 18 aylık civarıydı. Buna alışınca ve asla bir daha memede uyumasına izin vermeyince 1-2 haftada alıştı. Böyle bir şey deneyebilirsiniz.Kızlar selam 16 aylık kızım var hep emzirirken uyuyordu şimdi memeden kesmeye çalışıyorum nasıl uyutuyorsunuz bana öneride bulunun lütfen 1 saattir sallıyorum uyutamadim
26.aydayız o kadar çok konuşuyor ki. Konuşmaktan uyumuyor8 aylık uyumuyor. 16 aylik olsa bile mi uyumicak artık lafa sözü anliyor olsa bilemi. Ne zamn rahat edicez :)
Gündüz çok aramıyor zaten ne zaman uyutmaya götürüyorum yanına yatıyorum hemen ac diye yakamı cekistiriyor uykuya dalıyor memeyi çektiğim an kıyamet koparıyor uyanıp ağlamaya başlıyor bu yüzden istiyorum bıraktırma emzigi kabul etmiyor ve beni emzik gibi kullanmaya başladı şu saat oldu 9 da kalktı hala uyumadı bende emzirmedim birlikte direniyoruzBen önce uykuyu memesiz yapıp sonra memeden kestim. Emerken iyice mayıştığında memeden çekip, sarılıp uyuma düzenine geçtim. 18 aylık civarıydı. Buna alışınca ve asla bir daha memede uyumasına izin vermeyince 1-2 haftada alıştı. Böyle bir şey deneyebilirsiniz.
Emzirerek uyutuyordum zaten ama yok dalıyor memeyi çektiğim an geri uyanıyor beni emzik yaptı bugün ayakta sallama vs denemediğim bir şey kalmadı bu saat oldu ancak uyudu 12 saattir uykusuz kıyamıyorum da ama bırakması gerekiyor ne yapicam bende bilmiyorumBen emziriyorum emerek uyumazsa ayakda sallıyorum uyuyor. Gecede uyandığında emiyor uyuyor he uyanmada emzirmeyin su verin sizde ben su veriyorum sulugu pipetli az su içiyor pipetine dokunarak uyuyor meme yoksa suluk var diyip sarılıyor.
Normalde 1 de öğle uykusuna yatması gerekiyordu hiç bir şekilde uyutamadim farkındayım bocaliyor çünkü öyle uyumaya alıştı ama bir sonu yok büyüdükçe daha kötü olacak bıraktırmasi daha zor olacak yarın deneyeceğim bakalım senin dediğinideOda karanlik olsun. Yanina uzanin. O sekilde uyur. 2.5yas koca bebemle tam 8de yataga girdik, 5dk once uykuya daldi. 50dk boyunca sirinlikler yapip durdu kac kere kalkti, ben uyuyorum annecim hadi sen de uyu diyip durdum. Siz de bu sekilde deniyebilirsiniz. Sallamaktansa 1 saat yatakta uzanmak sizi de gayet dinlendirir. Ben 1.5yasindan beri bu sekilde uyutuyorum. Oglen uykularinda bazen salliyorum.
Yanına yatıp uyuma numarası yapıyorumKızlar selam 16 aylık kızım var hep emzirirken uyuyordu şimdi memeden kesmeye çalışıyorum nasıl uyutuyorsunuz bana öneride bulunun lütfen 1 saattir sallıyorum uyutamadim