Nasıl tepki vermeliyim?

Gercekten demek ıstedıgımı cok guzl dile getırdınız. Bır yandan ogluma laf anlatıp bır yandan yazınca cumleleri tam dokemedım.. Ben anlarım sen anlarsın o anlar mısal ama basına gelmeyen o zor durumu yasamayan anlayamıyor. Buda cok normal olabılır. Herles artık kendi derdinde farketmeyebılırler

Hayır tabiki. Ama konudan engelledin zaten daha fazla bişey diyemez ben devamını okumadım bile yorumun başını görünce. Sana bu şekilde çıkış yapan birine de derdini anlatamazsın zaten. O yüzden sen doğru olmadığını bildiğin cümleleri kafana takma gereksiz yere

Çok teşekkür ederim anlayışınız için

Ya bu konuda bende çok gerginim. Çok fazla kendi başıma çocuğumla yolculuk etmek zorundayım. Çikolata telefon değilde oğlumu korkutup parmak sallayanlara bende çok kızıyorum. Yani demek ki kendi çocuklarını da böyle yetiştirdiler ki biz şu an bu noktadayız diye geçiyor aklımdan

Gercekten hadsiz ınsam da cok. Dedıgım gıbı bebeklere annelerine cemkırıp kendı cusselerınden buyuk densızlere de ses cıkarmıyorlar. Bu konuyu da prenses cocuk sendromu ıle karıstran oluyor. Ama bu o degıl kı. O bambaska boyut.

Bu arada yaşlılarla alakalı yorum nerelerden nerelere geldi
Bakıyorum da bazı kesim kişiler okuduğunu anlamamış konu sahibi yaşlılarla alakalı bi serzenişte bulunmadı. Ben yazdım fink atıyorlar diye…
Biri geldi uzunca bir yazıdan sadece onu aldı burdan sonra konu çocuktan çıktı yaşlıya gitti.
Herkesin unuttuğu bir detay var bunu da cımbızlayın
Biz anneler çocukları ağlatmaktan memnun ya da mutlu değiliz onlar ağlayınca zaten biz de geriliyor mahçup oluyoruz fakat elimizden bir şey gelmiyor çünkü çocuklar yetişkinler yaşlılar ya da gençler gibi bir anda adapte olamıyor zaten çocuk ilgisi hemen değişiyor o an bir yeri acımıyorsa 2 yaş atağında değilse bilmem ne 3-5 dk sonra susuyor. İlgisini 18 yaşında ki genç ya da 30 yaşında ki yetişkin ya da 60 yaşında ki yaşlı dağıtmaya çalışsada başarılı olamaz. Tanımadığı için kendini daha da huzursuz hisseder.
Kimse kimsenin çocuğuna anne baba destek istemediği müddetçe iyi ya da kötü müdahale etmemeli.
Bu bu kadar basit.
Evet iyi niyetle bir şeyler verebilirler ama önce annesine sormalılar direkt çocukla iletişime geçmek o çocuğu daha da huzursuz oluyorum dip korkutabilir.
Bunu genç yetişkin yaşlı anlarda çocuk anlamaz.
Çocuk yani. Ne demek biliniyor mu bilmiyorum ama…

Haaa bu arada tüm yorumlarım yazan yazmayan bir çok kullanıcı tarafından beğenilmeme butonuyla doluyor ?
Noldu yani :) haberleşme birimi kurup linçlediniz mutlu musunuz ?

Sizin için tek dileğim anne olup yaşayın o zaman anlayacaksınız şimdi davulun sesi size hoş geliyor taksiye bin, yanına bir şey al bilmem ne…

Sadece üzülüyorum bazılarınıza empati ne bilmiyorsunuz
Hadi bu yorum altında da buluşun beğenmemelerle…

Gerçekten öyle. Yani ben böyle bi sorun yaşayacağımı tahmin ederek yola çıkıyorum bilerek bu eziyeti kendime neden yapayım. Aynı şeyi asansörde bile yapıyolar. Kocaman bebek arabasına öncelik işaretinin önünde duruyor ama önünde 2 kere gidip gelecekte bana anca öyle sıra gelecek kadar kuyruk oluyor. Hepsi de genç yani güvenlik izin verse o yürüyen merdiveni arabayla ben kullancam o kadar sinirleniyorum bazen bi kere geri çevrildi de sinirlenip yürüyen merdivene giderken

Ben ezıyorum aaa pardon gormedım diyorum engellı yada bebek arabaları ıcın o avm asansorlerı hastane asansörleri. Ufak bır arkadan ıttırmeyle.. Bırde kaldırım sıkıntımız var. Kaldırım yok malesef. Yola cıkıyorum gecmek için bu seferde suruculer tepki veriyor.

Ayrı bir post açılmış.En başından yazdığım şey;çocuğuma çikolata yada telefon verilmesine kızmadım.Kibarca teşekkür ettim.İyi niyetli verildiğini dahi yazdım yorumlarda.
Bunları yazdım çünkü bakın böyle insanlar da var ama gözlerini pörtletip,parmağını sallayıp evladıma ‘hüşşşşş hüşşşş’ diye bağıranlar da var.Konuyu saptırmakta üstümüze yok doğrusu.
Hayretler içerisindeyim.

Bizim burda da kaldırım problem. Yani kaldırım var da ya ağaçlar ya direkler ya işletmelerin masası falan bi ton engel. İnsan çileden çıkıyor. Yani hastane biraz daha anlaşılabilir kalıyo sonuçta hastalar geliyo ama özellikle bi avmnin asansörüyle metrolar çok sorun bu konuda. Beni çıldırtıyorlar. Ezmiyorum ama çok öyle önnüe atlayıp aradan girdiğim insan kimse de ses edemez. En çok şeye sinir oluyorum. AVM asansörüne doluşuyo yetişkinler bende sığamayıp kapıda bekliyorum bi asansörde bi tane yetişkin alacak boşluğa bakıyolar bi bana arabaya. O an kafam atıyo işte. Kısa mesafelere arama kullanmıyorum ama İstanbul gibi bi yerde yolculukta da mümkün değil hala bırakmak. O günü iple çekiyorum

Bebek arabası büyük rahatlık oluyor.Geçen metrobüsün asansöründe kadın ‘kızın büyümüş ne arabası’ dedi.
Kızım 3 yaşında,anneme gidiyordum ve anneme götüreceğim eşyalar vardı.Arabanın altına koydum mesela.
Mesafe yakın değil,uzak.Uyuyakalıyor bazen kızım arabada.
Şu an bırakamıyoruz maalesef

Evet rahatlık öğlen uykusu uyuduğu sürece de bırakamayız ama merdiven kullanmayı çok özledim yani o asansör sıralarından gına geldi 2 senede. Hamile karnım buenumdayken bile asansör kullanmıyodum ne bileyim ben böyle olacak

Evet rahatlık öğlen uykusu uyuduğu sürece de bırakamayız ama merdiven kullanmayı çok özledim yani o asansör sıralarından gına geldi 2 senede
Yani inanın özgür dolaşmayı ben de çok özlüyorum.En azından kızımla sohbet ede ede yürüyerek gidebilmek istiyorum

Yani inanın özgür dolaşmayı ben de çok özlüyorum.En azından kızımla sohbet ede ede yürüyerek gidebilmek istiyorum
Din otobüste 5-6 yaşlarında kızı olan bi kadın vardı. Kız birşeyler diyo anlamadım ama kadın bi duraksadı sonra sendeki akıl bende olsa dedi içimden çok güldüm ona

Sirf yolda aglayacak diye evden cikmiyorum
Yakin mesafeye arabamizla gidiyoruz donuyoruz
Toplu tasimaya cesaret edemiyorum malesef
Kimsenin cocuguma kizma hakki yok ama öte yandan da yasadigimiz ulkede bu kadar hassas kirilgan da yetismemesi gerekiyor
Biz anneler olarak bi yere gitmeye mecbur kaliyoruz, öte yandan sesi aglamayi kafasi kaldirmayanlar yaslilar hastalar oluyor, herkes hakli yapacak birsey yok malesef bu devirde kimseye höt demeye gelmiyor millet patlayacak yer ariyor

Arabamız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…