Nasil tepki verilir buna ?

noira

Pişmanlık Başa Bela.
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
86
13
31
Arkadaslar merhaba
Bir arkadasimim yazliginda tatil yapiyoruz bunu uzun zamandir planliyorduk. Ben, ev sahibi arkadasimiz & annesi ve bir kiz arkadasimiz daha var. Basta bu kadar plan yapildi ama diger kiz arkadasimiz son anda kuzeni-sevgilisini de getirdi. Annesi sadece kuzeni olarak biliyor ve o kadar son anda oldu ki resmen eve gelince ogrendik. Birsey diyemedik. Hani.evde uc kiziz anneye birakmadan her isi halletmemiz lazim ama kiz kilini kipirdatmiyor yayiliyor oturuyor.cocuk ayri rahat ne tepki verecegimizi bilmiyoruz ne yapsak bilmiyoruz cok bunaldik cok. Anlamiyorlar da tavrimizdan. Bencillikte son noktalar.

Çağırıp çağırıp yardım isteyeceksiniz erkek arkadaşını da markete ekmeğe yarım saat sonra da yoğurt almaya göndereceksiniz. Rica edince de yapmamazlık etmezler sanırım. Sonra da sıkılır giderler

Bunu deniyoruz ama cagirip is yaptirtmaya calistigimizda da ucuncu soyleyiste filan yapiyor

Çizelge yapın. Bulaşıkları kim yıkayacak, kahvaltıyı kim hazırlayacak vs gibi
Herkes kendi gününde onları yapsın.

sorumluluk verilmediginde ayaklarindaki corabin bile cikarilmasini ister tembel insan. paylarina duseni yapmazlarsa soyleyin,surat asin,laf carpin v.s ama yapmasi gerektigini anlasin. isine gelmeyen sorumluluk almayan otele gitsin, siz soylemekten cekinmeyin

Bence Annesinin ,tanımadığı bir erkekle aynı evde kalmaktan rahatsız olduğunu çekip bir köşeye söyleyin.. Bundan nefret ediyorum,,, misafirin sormadan misafir çağırması nedir ya hu?

birlikte tatil planı yapmışsınız demekki yakın bir arkdaş.o zaman açıkça söyleyin işlere yardım etmesini.bir de tanımadığınız bir erkekle aynı evde kalmak istemediğinizi belirtseydiniz keşke ilk gördüğünüzde.ay gitsin bir otelde kalsın. valla onlar bedava yan gelip yatmaya utanmıyorsa, siz de çekinmeyin söyleyin derim.güzelim tatil sinir olmakla geçecek yoksa

Açık açık konuşun hiç uğraşmayın. Sorumsuz insanlara tahammül edemiyorum.

açık açık konuşun,arkadaşınızın annesinin erkek arkadaşa hoş bakmadığını kadının rahatsız olduğunu söyleyin.

annesine kuzen olmadıklarını ve elin herifiyle aynı evde yaşamak istemediğinizi söyleyin, şutlasın anne o çocuğu..

ee kızı sevgılısıyle bırlıkte gönderın. kusura bakmasın ama oyle söylemeden getırmeseydi

anneye söyleyin sevgili olduklarını..kızda gider bari evde 3 kızla ne işi varsa erkegin.. onun gelmemesi gerekirdi kadınların içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…