nasıl sürpriz yapacağım ben? :(

eskaram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
5.079
6.047
198
Dikkat kafa karıştırabilir!

Kesin "tek derdin bu olsun" diye bir kaç yorum gelecek ama yine de cevap gerek arkadaşlar.
Eşinizle aynı şirkette çalışsanız,
perşembe günü doğum günü olsa,
akşam iş dönüşü güzel ve romantik bir sofra hazırlamanız bile sürpriz olmaktan çıksa (işten erken çıkarsam anlaşılır),
Eş dost ile bir mekanda sürpriz bir yemek ayarlama şansınız olsa ama bütçe olarak sarsarsa başka ne gibi çare üretirdiniz?

Geçen sene bir barda kuzenleriyle sürpriz ayarlamıştım. Tekrara düşmek istemiyorum.

Pofff kafamda deli sorular.

Aynı şirkettesiniz bi şekilde arkadaşları ile görüşseniz onu bi süre fazla tutsalar o gün şu iş var şu yapılcak yada kısa toplantı gibilerinden. Siz normal saatte çıkıp evde bir sofra hazırlayabilirsiniz sanki mümkünse tabi.

Hmm... Başbaşa bir yemek ayarlayabilirsiniz.. Ufak bir pasta hazırlamalarını da söylersiniz. Masayı mumlarla falan süslesinler. Telefonla halledersiniz bunların hepsini. Hatta o akşam, evde yemek yapasım yok dışarda yiyelim falan dersiniz. %100 şaşırtıcı birşey olmaz ama özel olur.

evde salonu falan geceden hazırlasan sofra kursan yemekleri yapsan şöyle balonlar güller falan..ufak notlar yazabilirsin onun bakacağı yerlere..

kardesin yada tanidigin yakin bi erkek arkadasin varsa havai fisek ayarlattir.pencerenin altina yerlestirsin esinle birlikde yemek yapip masayi hazirlayin dans etmek icin kalktiginizda bi sekilde haber ver camin kenarina getir ve fisekleri gorsun patlarken.denedim cok guzel bi supriz

Aslında akşam bir buçuk saat mesai durumu oluyor bazen. Arkadaşlarıyla nöbetleşe paylaşıyorlar.

İşte o bir buçuk saat kritik benim için. Bir gece önce yemek hazırlayıp saklayabilsem o akşam da hazırlama işini halledebilirim de yatana kadar buzdolabı ziyaretleri devam ediyor beyzadenin.

evde salonu falan geceden hazırlasan sofra kursan yemekleri yapsan şöyle balonlar güller falan..ufak notlar yazabilirsin onun bakacağı yerlere..

Aynı anda kalkıp çıkıyoruz. Salonun kapısı mutlaka açılır.
Valla not falan kolay işler arkadaşım. Gündüz hazırlar akşama koyarım. Önemli olan sevdiği yemekleri yapmak
Ama kafamda canlandı sanki biraz sağol.

Gece kutla Çarşamba günü pasta al bir şekilde, doğum günü pastası sakla evin içinde. Banyoya da kıyafetlerini filan sakla, böyle azcık deli dolu anladın sen onu sonra pastayla tam gece 12'de kutla doğum gününü.

Isyerindeki masasina yada dolabina carsamba aksamindan bir yada birkac hediye birakin, pers sabah ise geldiginde görsün ,

birkac farkli yere kucuk kucuk hediyeler yada notlar birakabilirsiniz,
Bi masaya, bi cekmeceye, bi dosyanin arasina, bi dolab filan

cok mu basit oldu

Hastayım diyip o gün izin alsan, eşin çakar mı

Kesin anlar. Hatta gülerek niye diye sorar.

Evlilik yıldönümümüzde aynı numarayı çekmişti bana. Hasta gibi numara yaparken gülmemek için zor tuttum kendimi süprizi bozmayayım diye.

Hayır bilakis çok romantik oldu.
Akşam surpriz yapmak istemesem gün boyu bu şekilde mutlu edebilirdim. Çok hoş olurdu.
Acaba bu sefer böyle değişilik mi yapsam? Hep sürpriz hep süpriz nereye kadar di mi?

Hımmm
Elimde pastayla o halde düşünemiyorum kendimi.
Tam uyumak için yatağa girdiğinde ben. Dur bi düşüneyim.

Akşam akşam mahalle sakinlerinin yüreği ağzına gelir ayol.
Ama yapabilseydim çok akla zarar olurdu hakkaten.

Hımmm
Elimde pastayla o halde düşünemiyorum kendimi.
Tam uyumak için yatağa girdiğinde ben. Dur bi düşüneyim.

Ya çok eğlenceli bence, hatta bak şöyle yap normalde kaçta yatıyorsunuz bilmiyorum ama, tam 12'ye doğru uykun gelmiş gibi yap. Normal pijamalarını filan giyin onun yatmasını bekle banyoya git, üzerini değiştir, pastayı al eline normal süprizleri herkes yapabilir, ama sen eşisin sadece sen bu tarz bir şey yapabilirsin. Bence çok eğlenirsiniz

Bi komşunuz varsa onun dolabında durablir siz gelene kadar bizde öyle yaparlar genelde.

b
Akşam akşam mahalle sakinlerinin yüreği ağzına gelir ayol.
Ama yapabilseydim çok akla zarar olurdu hakkaten.
ben yaptigimda gayet elit bi sitede oturuyodum hic sorun olmadi tm tersi herkes cama cikdi hoslarina bile gitti.esim inanilmaz mutlu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…