nasıl soracağımı bilemiyorum!!!

arkadaşım cinsel temas olmamış diyosun.korkutğun şey olmamıştır merak etme.bi öpüşmeyle olsaydı ohooo.belki adetinin felan mı baslayacaktı

Cinsel Temas Yok Diyorsunuz..
Altımızda Çamaşırlarımız Vardı Diyorsunuz..
Eee Öpüşmeyle de Bir Şey Olmayacağına Göre..

Sıkıntı Yapmanızı Gerektirecek Bir Olay Yok..
Regl Başlangıcı Olabilir mi?

canım adetim yeni bitti 6 gün filan oldu zaten akıntıyla geldi hafif pembe çok az ama kesinlikle temas olmadı acaba diyorum biraz açık olacak ama kusura bakmayın nolur sizde bayansınız üzerinde olduğum iin bacaklarımı açtım ama alt kıyafetleri çıkarmadık bir şey olmaz herhalde

Son düzenleme:

Ay Ne Bilim Hiç Öyle Bir Pozisyonumm Olmadı Ama..
Bir Şey Olmaz Diye Düşünüyorum..

inşallah inrt araştırdım ara kanamaymış ilginç teşekkürler yorumlar için benimde hiç mantığım almadı bu işi üstümüzde kıyafetler varken kanama zaten bir iştede anormal bir durumum olmasa şaşardım

canım temas olmamışsa nasıl olacak çıplak değilmişsinizki.merak etme bir şey olmamıştır inşallah.

7 Üye, 100 Ziyaretçi Var Konuda Hayret Ettim.. Hemde Gecenin Bu Saatinde..:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi de 110 a çıkmış hayret gercektende..saat de 2 buçuk yanii..

arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim özel msj yazamadığım için konu açtım banada ders olmuş oldu dikkat ederim bundan sonra

Nişanlı iseniz ve karşınızdaki kişiyi seviyor iseniz olsa ne olacak? Zaten evlenmiyecekmisiniz bukadar strese ne gerek var?

Hep diyorum cinsel sağlık dersleri zorunlu olmalı insanlar bilgisizlikten böyle sorular soruyorlar..

cinselliğe dair bir kitap okusanız keşke. bu tür sorular gerçekten çok komik kimse kusura bakmasın ama.

teknoloji çağındayız. her şey elimizin altında ama bu tür sorular karşısında ben dehşete düşüyorum.

sadece öpüştüğün için bekaretinin bozulduğunu ya da hamile kalmış olabileceğini düşündün mü yani?

nişanlıymışsınız evlliğe giden adımların son basamağındasınız ve böyle bir konu hakkında cevap istiyorsunuz
Şaşırdım doğrusu
Kıyafet üzerinzdeylen birşey olmaz ama siz yinede cinsellik konusunu bir araştırın .Yarın öbür gün evlendiğinzde yaşadıklarınızı sizde şok etkisi yaratabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…