Nasil sökecem 😂😂

MusMutlu00

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
283
250
18
Mrraba kizlar iyi geceler herkese. Dun adet olmuyorum diye bi konu acmistim bugun tahlil yaptırdım negatif cikti. Ve emzirdigim icin adet sokturucu kullanamiyorum doktor tavsiye etmedi. Byle bildiginiz dogal bir sey var mi adet söktürücü kesin ise yarayan bir bitki cay falan. Bir an once adet olup spiral veya dogum kontrol habi kullanmak istiyorum esimede pek guvenmiyorum kondom sevmiyor geri cekilme yoluyla korunuyoruz. Sansa birakmak istemiyorum

Arkadaşım soğan kürüyle adet görebiliyordu.
Emzirme döneminde olumsuz bir etkisi olur mu bilemiyorum ama.

Keşke eşinizde sizin kadar düşünceli olsa ve önemsese. Kaç gündür helak oldunuz.

Keşke eşinizde sizin kadar düşünceli olsa ve önemsese. Kaç gündür helak oldunuz.
Malesef soyledigi tek sey onu takmak istemiyorum hic bir sey anlamiyorum yapmasam daha iyi. Aslinda gozu baska cocukta bir kizi olsun istiyor fakat gercekten mecalim yok suan. Oglum daha 6 aylik emziriyorum ve dogumda cok dikisim vardı hala sızlıyor. Tabi bu konuyu boyle guzellikle esimle konussaydim belki anlayis gosterirdi ama baska cocuk diyince çıldırıyorum

Adacayi da sokturur ama emzirme döneminde kullanilir mi bilmiyorum

Geri cekilme bir korunma yöntemi degildir bu arada. Mevzu ne bilmiyorum ama kazayla hamile kalma olasiliginiz baya yüksek. Gerci bu kaza olmuyor göz göre göre... siz iyisi mi sansa birakmayin.

Peki nasil kullanicam hangi arayla ne sıklıkla
İbrahim Saraçoğlu soğan kürü yazıp birinci elden bilgisini alın isterseniz. Ben kendim yapmadım yanlış yönlendirip birşeye sebep olmak istemem. Yapın demiyorum ama aklınızda bulunsun iyice araştırın.

Aynen oyle yapicam tek basima iki bebisle kafayi yerim herhalde. Adacayini arastircam eger oluyorsa kullanicam cok tesekkur ederim

Maydanoz kaynatp suyunu icebilirsin, sogan kürü olabilir bi arkadaşın dediği gibi ama emziren anne için uygun olur mu bilmiorm geri çekilmeyi korunma yöntemi değil bu arada canım hamile kalma olasılığın yüksek emziren anneler için de doğum kontrol hapı var diye biliyorum ben hatta sağlık ocakları veriyor olması gerek teyze kızım kullanıyordu bi ara

Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama aklıma bir arkadaş geldi sizin halinizi görünce belirtmeden geçemedim. Oda aynı küçük bebeği vardı süt koruyor zannederek korunmadı 6.aylık erkek bebeğe hamile olduğunu öğrendi siz yinede emin olun

Aynen bugun saglik ocagindan habida aldim tam teskilat adet olmayi bekliyorum

Supheleniyordum fakat bugun test yaptim esimede bugun yemin ettim ya kondom takarsin yada adet olana kadar hic bisey yapmicaz diye bakalim artik

Hadi hayırlısı olsun insAllah hayırlı vakitte isteğiniz zamn tekrar evladınız olur
Gecikme olur muydu hiç
Amin tesekkur ederim. Hayir bekarken hic bir zaman gecikmem olmazdi her ayin 22sinde olurdum evlendikten sonrada ayni kaldi fakat dogumdan sonra ilk adetim bebegim 5 aylikken oldum suan oglum 7 aylik 2 ay gecti fakat hala olmadim ilk defa gecikme oldu

Daha küçükmüş canım bebeğin normal bi gecikme olabilir bazen mevsimsel stres sıkıntı da etkiler hamile miyim diye düşündükçe hormonlar etkileyip daha da geçikebilir düşünmemeye çalış

maydanoz suyu içiyorum ben. Emzirirken problem olmazsa en kolay ve basit çözüm

Daha küçükmüş canım bebeğin normal bi gecikme olabilir bazen mevsimsel stres sıkıntı da etkiler hamile miyim diye düşündükçe hormonlar etkileyip daha da geçikebilir düşünmemeye çalış
Hamile olmadigi mi ogrendim ya suan cok rahatim ferahladim streste yapmam insallah olurum bi iki güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…