- 15 Mayıs 2016
- 348
- 348
-
- Konu Sahibi Karlidaglar
Mesela ne yapabilirim tam olarakSporla.
Ağırlık falan çalışsam kollarım incelir miYoutube sitesine ya da benzer sitelere girin, arama bölümüne vücut sıkılaştırma, bacak inceltme vs. ne arıyorsanız yazın, birbiri ile ilgili bir çok video çıkar. Onlardan yapabileceklerinizi seçin. Sporsuz sıkılaşılmaz.
Canim doris hofer var diye bi kadin var squat girl diyede aratma yapabilirsin kol bacak basen karin hersey için egzersiz hareketleri varMesela ne yapabilirim tam olarak
Birden yüklenme bence canimAğırlık falan çalışsam kollarım incelir mi
Bu kollarımdan kurtulmam gerek :)Birden yüklenme bence canim
Nereden öğrenebilirim pekiCanım ben leslie yapıyorum aynı zaman da şu sandalye hareketi var ya o .
5 kilo verdim ama 44 giyerken şuan 40 bedene düştüm çünkü sıkılaştım tavsiye ederim. Leslie esnasında kol hareketlerini yogunlastirirsin. .
Kolları çalıştırmak gerek ama önemli olan hafif ağırlıkla çok set yapmak. 3 kilo kaldırabiliyorsan ve 20x3 yapabiliyorsan, 2kilo al ve 30,35x4-5 civarı yapmalısın. Senin kollarının gücüne bağlı bu. Hafif ağırlık çok tekrar inceltir daima.Bu kollarımdan kurtulmam gerek :)
Nereden öğrenebilirim peki
Spor yapan biri değilim ama deneyeceğim teşekkür ederimYoutube da videolar var
Spor Yapan biri değilsen 2 mil ole baslayabilirsin
leslie 2 mil yaz çıkar.
1 hafta 10 gün sonra 3 mile çıkarsın
Hafta da en az 4 gün yaptım . Ve leslie yapıp sonuç alamayan henüz görmedim leslie yapmaya usenip kilolarindan yakınan çok o ayrı. .