Nasıl sıkılaşabilirim

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
Boyum 1.68 kilom 58 aaa ne güzel daha ne istiyorsun değil mi(!) Açıkcası yiyorum yemiyorum degil ama kollarım aşırı kalın ve sarkık basenlerim bacaklarım her yerim yumuşacık sıkılaşmak için ne yapabilirim sizce özellikle kollarım incelir mi :KK43:(

Youtube sitesine ya da benzer sitelere girin, arama bölümüne vücut sıkılaştırma, bacak inceltme vs. ne arıyorsanız yazın, birbiri ile ilgili bir çok video çıkar. Onlardan yapabileceklerinizi seçin. Sporsuz sıkılaşılmaz.

Canım ben leslie yapıyorum aynı zaman da şu sandalye hareketi var ya o .

5 kilo verdim ama 44 giyerken şuan 40 bedene düştüm çünkü sıkılaştım tavsiye ederim. Leslie esnasında kol hareketlerini yogunlastirirsin. .

Nereden öğrenebilirim peki

Youtube da videolar var
Spor Yapan biri değilsen 2 mil ole baslayabilirsin
leslie 2 mil yaz çıkar.
1 hafta 10 gün sonra 3 mile çıkarsın

Hafta da en az 4 gün yaptım . Ve leslie yapıp sonuç alamayan henüz görmedim leslie yapmaya usenip kilolarindan yakınan çok o ayrı. .

Youtube da videolar var
Spor Yapan biri değilsen 2 mil ole baslayabilirsin
leslie 2 mil yaz çıkar.
1 hafta 10 gün sonra 3 mile çıkarsın

Hafta da en az 4 gün yaptım . Ve leslie yapıp sonuç alamayan henüz görmedim leslie yapmaya usenip kilolarindan yakınan çok o ayrı. .
Spor yapan biri değilim ama deneyeceğim teşekkür ederim

eğer sikilasma arıyorsan senin devan, jillian da. :)
jillian 30 day shred yaz ve arat, YouTube da videoları vardı. 1-2-3 levelden oluşan bi çalışma programı. her level 10 gün sürüyor. gunde 30 dk ve inan bana acayip etkili. jillian in üstüne tanımam. kısa sürede etkisini goreceksin.

X