Nasıl şikayet edebilirim

Takip kısmına bakın takip ettiğiniz kişi ve sayılar aynımı zaten tanımazsın hiç takipçi hilesi kullananları kişileri.Yada şuada olur bazen şu kişileri takip et diye mail gelir hesabına.

Aynı anda iki mail kullanılmaz ama ha şifrenizi bilen birisi varsa hesabınıza girer yada sizin hesabınıza yakın isim alabilir sizin hesabınızı ele geçirmek için size link yollar o linke tıklayınca hesap onun eline geçer.

Banada geliyor son adım onaylayin diye ama hic açmadım , birde mailime arada bir bir kadından mail geliyor , giysi resimleri kendi giymiş daha öncede adınıza ucak bileti vs gibi geldi İzmire ama ben neden oluyor bilmiyorum

Su mail ekran görüntüsünü aldım

Twitter olanda ekte ama alicilar kismindakk mail bana ait değil

Eklentiler

• 20161003_155440.png
    122,9 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20161003-155738.png
    81,4 KB · Görüntüleme: 31
Ha pardon benim msil adresimin yanında onun ismive soyadı yazıyo @ yok yani
Takipçiler sayısında bir eksilme var sanırım herzaman kullanmadığım için emin değilim ama sanırım öyle
Bide şimdi twettrı açtığımda üst kısımda (örnek veriyorum yine hesabım elif@... Olsun)
Elif@...adresine bir onay e postası gönderildi onaylayana kadar e posta adresin değişmwyecek yazıyo

1.de sanırım virüs programından bahsediyor ona tıklamayın virüstür büyük ihtimalle ama twitterda yazanı tam okuyamadım oda karanlık olunca sizin soyisimle aynı birisi galiba twitter adresini doğrula diyor sizin hesabınız var mı buda virüs gibi geldi takip etse kardeşimin adresi var oradan biliyorum sürekli telefonuna x kişi sizi takibe başladı diye yazıyor.

@ değilse sizi takip ediyor takipçi hilesi vs var zaten tanımadığınız kişiler eder ayarlardan takip kapanıyordu galiba.

@ değilse sizi takip ediyor takipçi hilesi vs var zaten tanımadığınız kişiler eder ayarlardan takip kapanıyordu galiba.
Yani takip ediyor ama takipçilerde görünmüyoröylemi
Peki neden sanki hesabımız ortakmış gibi görünüyor

Yani takip ediyor ama takipçilerde görünmüyoröylemi
Peki neden sanki hesabımız ortakmış gibi görünüyor
GÖRÜNMESİ gerek takipçilerde.Ortak hesap gibi görünmesi tuhaf öyle birşey pek mümkün değil aslında orasını pek anlamadım.

GÖRÜNMESİ gerek takipçilerde.Ortak hesap gibi görünmesi tuhaf öyle birşey pek mümkün değil aslında orasını pek anlamadım.
Yok görünmüyor öyle biri yok
İşte benim mail adresimin yannda onun adı yazıyo sanki tek bir hesapmış gibi bende anlamadım

Yok görünmüyor öyle biri yok
İşte benim mail adresimin yannda onun adı yazıyo sanki tek bir hesapmış gibi bende anlamadım
Bilişim suçlarına şikayet edin o zaman incelensin.İnternetten yazın çıkar.

Twettrda adını yazdım o kişinin hesabı çıktı özel mesaj attım kimsiniz diye ama gönderilmiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…